i3-1115G4 Intel Graphics PC Far Cry 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

DRAFF

Hectopat
Daha fazla  
The Witcher 3'ü denedim ve neredeyse orta ayarlarda keyif aldıracak bir FPS verdi, takılmadan oynattı. Sizce Far Cry 5'te de aynısı olur mu? Fotoğraflarda çıkmamış ama 8 GB RAM var ve başka hangi oyunları oynatır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızı tam olarak yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim, fakat eğer gerçekten görselde yazdığı gibi sadece Intel UHD Graphics varsa Far Cry 5'i kaldırması neredeyse imkansız.
Bende Ryzen 5 4600H,GTX 1650 ve 16 GB RAM var, ben bile Far Cry 5'te 1080p'de en düşük ayarlarda adam akıllı oynamakta zorlanıyorum, sizin oynayabileceğinizi hiç sanmam.

Bu şekilde gösteriliyor tam çözemedim ama bende ekran kartını söylediğiniz şeyler doğrudur can ı run ıt'e göre konuştum ben aynı grafiği verdi iki oyunda da sorduğumda bu yüzden kaldırır mı diye sordum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-19_134506576.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 17
Görev yöneticisine gidip performans kısmına tıkladıktan sonra orayı ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz? Orası çok daha yardımcı olacaktır.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-19 135640.png
    64 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…