maJ3sty Decapat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Keskinliği yumuşatmayı düşürebilirsiniz. Oyuncu kontrastı artır da kapatılabilir. Ayarlardan sonra kaç FPS alıyorsunuz?
Keskinliği yumuşatmayı düşürebilirsiniz. Oyuncu kontrastı artır da kapatılabilir. Ayarlardan sonra kaç FPS alıyorsunuz?
mert321 Zeptopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 maJ3sty dedi: Eki Görüntüle 1513961 Keskinliği yumuşatmayı düşürebilirsiniz. Oyuncu kontrastı artır da kapatılabilir. Ayarlardan sonra kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam şirket PC'si sistem yeterli midir diye şüpheleniyorum birazdan bakacagım. maJ3sty dedi: Eki Görüntüle 1513961 Keskinliği yumuşatmayı düşürebilirsiniz. Oyuncu kontrastı artır da kapatılabilir. Ayarlardan sonra kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 70 FPS falan veriyor ara sıra 40'lara dusuyor Son düzenleme: 10 Eylül 2022
maJ3sty dedi: Eki Görüntüle 1513961 Keskinliği yumuşatmayı düşürebilirsiniz. Oyuncu kontrastı artır da kapatılabilir. Ayarlardan sonra kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam şirket PC'si sistem yeterli midir diye şüpheleniyorum birazdan bakacagım. maJ3sty dedi: Eki Görüntüle 1513961 Keskinliği yumuşatmayı düşürebilirsiniz. Oyuncu kontrastı artır da kapatılabilir. Ayarlardan sonra kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 70 FPS falan veriyor ara sıra 40'lara dusuyor
maJ3sty Decapat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 Aşağı yukarı . 4:3 maksimum çözünürlükte 100 FPS i geçeceğinizi(ara ara) düşünüyorum hocam. Monitörünüz kaç hertzdi?
Aşağı yukarı . 4:3 maksimum çözünürlükte 100 FPS i geçeceğinizi(ara ara) düşünüyorum hocam. Monitörünüz kaç hertzdi?