S Shaveng Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Ben yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Laptopta i3 1115G4 ve 8 GB RAM çift kanal RAM var. Valorant'ta en düşük ayarlarda tahmini kaç FPS alırım?
Ben yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Laptopta i3 1115G4 ve 8 GB RAM çift kanal RAM var. Valorant'ta en düşük ayarlarda tahmini kaç FPS alırım?
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 2 Temmuz 2021 #2 60-70 FPS arası alırsınız. Ancak yoğun çatışma anlarında 50 lere kadar düşebilir.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 2 Temmuz 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10:45'de Valorant başlıyor. Diğer oyunlar için de kafanızda fikir oluşması açısından izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10:45'de Valorant başlıyor. Diğer oyunlar için de kafanızda fikir oluşması açısından izleyebilirsiniz.
S Shaveng Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #4 BlackShadow dedi: 60-70 FPS arası alırsınız. Ancak yoğun çatışma anlarında 50'lere kadar düşebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. WildCharm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10:45'de Valorant başlıyor. Diğer oyunlar için de kafanızda fikir oluşması açısından izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun.
BlackShadow dedi: 60-70 FPS arası alırsınız. Ancak yoğun çatışma anlarında 50'lere kadar düşebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. WildCharm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10:45'de Valorant başlıyor. Diğer oyunlar için de kafanızda fikir oluşması açısından izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun.