i3 12100 sistemin sıcaklık değerleri normal mi?

amatör

Femtopat
Daha fazla  
Sayın ustalar ve PC meraklısı arkadaşlar hepinize selam;

Bilgisayarı kendim topladım, bugün de Gigabyte GeForce RTX 3060 eagle 12gd 12 GB GDDR6 192bit ekran kartını takıp biraz oyun oynadım lakin resimde görünen GPU en fazla 55,60 gördü.

Merak ettiğim sistemin sıcaklığını ölçen program bu resimdeki (Armoury Crate) program mıdır?
Bilgisayarın şu an çalıştığı ortam (oda) sıcaklığı 28 derece.

ekran.jpg

Gayet iyi bir sıcaklık endişelenecek bir durum yok. Armoury Crate de ASUS'un bir programı. Ekran kartınız desteklediği için sıcaklığını görebiliyosunuz.

Çok iyi değerler, beğenmezsen bana ver sistemi :D

Ekran+kasa+klavye eskiden (2005 model) idi.
Gerisini 2023 Ocakta topladım 25,500 TL'ye.
Oyunlarda üstümden geçen top mer misinin gölgesini görüyorum.
Biraz keyfini çıkaracağım 7200 MHz'nin :)
Bu arada i3 12.nesil küçük kaldı onu da 13.nesil i7 yaptım mı tam olacak.

Ben 2004 model NVIDIA GeForce 6800 Ultra ekran kartı ile wargaming tank oyununu oynamıyormuşum;
RTX 3060'ı takınca benim tankın gölgesinin olduğunu, arazide giderken paletlerinin patanaj attığını, derelerdeki suların pırıl pırıl aktığını, rüzgarlı arazilerde çer çöp parçalarının havalarda uçuştuğunu, üzerimden geçen top mer misinin gölgesini bir de dere içinde imha olan aracın yağının suya karışıp aktığını gördüm ya. :)

Son düzenleme:
Ekran+kasa+klavye eskiden (2005 model) idi.
Gerisini 2023 Ocakta topladım 25,500 TL'ye.
Oyunlarda üstümden geçen top mer misinin gölgesini görüyorum.
Biraz keyfini çıkaracağım 7200 MHz'nin :)
Bu arada i3 12.nesil küçük kaldı onu da 13.nesil i7 yaptım mı tam olacak.

Ben 2004 model NVIDIA GeForce 6800 Ultra ekran kartı ile wargaming tank oyununu oynamıyormuşum;
RTX 3060'ı takınca benim tankın gölgesinin olduğunu, arazide giderken paletlerinin patanaj attığını, derelerdeki suların pırıl pırıl aktığını, rüzgarlı arazilerde çer çöp parçalarının havalarda uçuştuğunu, üzerimden geçen top mer misinin gölgesini bir de dere içinde imha olan aracın yağının suya karışıp aktığını gördüm ya. :)
Bende uzun zamandır toplamamıştım. Elime hep parça gelip birleştirmiştim. Sıfır 2006 yılında aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı