i3 12100F 100 dereceyi görüyor

SWOZY16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MONİTÖR : ASUS VG1A 23,8" 165HZ 1MS
EKRAN KARTI : GIGABYTE RTX 3060 EAGLE 12GB
İŞLEMCİ : İNTEL İ3-12100F 12.NESİL
ANAKART : GIGABYTE-H610M
RAM : CORSHAİR 3200MHZ (8X2)
SSD : KİNGSTON 500 GB
HDD : SEAGATE BARRACUDA 500GB
KASA : RAMPAGE REACTİON
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhaba i3 12100F işlemciye sahibim. Yaklaşık 1 yıldır durum böyle daha 2 hafta önce MX-6 termal macun sürdüm ama hiçbir fark olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucunuz nedir ve hangi işlemi yaparken bu sıcaklığı görüyor? Boşta kaç derece? Kasa içinden görsel paylaşabilir misiniz?

Merhaba i3 12100F işlemciye sahibim. Yaklaşık 1 yıldır durum böyle daha 2 hafta önce MX-6 termal macun sürdüm ama hiçbir fark olmadı.
Montajında sıkıntı olabilir. Macunu kararında sürdün değil mi ? Fanın vidalarını sağlam sıktın mı ?

Montajında sıkıntı olabilir. Macunu kararında sürdün değil mi? Fanın vidalarını sağlam sıktın mı?

Birkaç defa söküp inceledim ama gözüme bir şey çarpmamıştı ama üstünden biraz zaman geçti bir daha bakayım en iyisi.

Benim 12400F'im var. Stok sogutuculu. 1 yıldır olmustur, termal macun yenilemedim. Oyunlarda 70 dereceyi dogru duzgun gecmiyor, yine oyunlarda 80'i ise neredeyse hiç gormuyor. 12100F ise eger kasa sogutmasi normal ise 12400F'e gore az isinmasi veya ayni isinmasi daha mantikli, stok sogutucu olsa bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…