i3 12100F 3060 Ti Cyberpunk 2077'de FPS düşük

İşletim sistemi
Windows 10

mantes

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB (2x8) (DDR4) (3200 MHz) (Corsair)
Ekran kartı
Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC
Anakart
GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4
İşlemci
CPU: Intel i3 12100F
Arkadaşlar yeni bilgisayar dizdim. Diğer oyunlarda sıkıntı yok ama Cyberpunk'da 35 FPS alıyorum yaklaşık. Oyun duyduğum kadarıyla işlemci ve ekran kartını son derece zorluyormuş. Sorunun ne olduğunu anlamadım. Belirttiğim FPS değeri için ayarlar şu şekildedir: Grafik ayarları en sonda, RTX açık ve RTX kalitesi en sonda.

Sistem bilgileri:

Isı değerleri nedir? Bir de CPU ve GPU kullanım değerlerini de yazarsanız iyi olur.

Bu sistem Cyberpunk'ı maksimum ayarlarda açabilecek güçte değil maalesef. DLSS aktif ettiniz mi fark etmesi lazım?

Isı değerleri nedir? Bir de CPU ve GPU kullanım değerlerini de yazarsanız iyi olur.

Isı değerleri şöyle:
GPU 68-72 derece
CPU 72-74 derece.
Kullanım değerleri ise:
GPU %94-98
CPU:%90-92
İşlemci darboğaz mı yapıyor acaba?

Bu sistem Cyberpunk'ı maksimum ayarlarda açabilecek güçte değil maalesef. DLSS aktif ettiniz mi fark etmesi lazım?

DLSS aktif ama çok fark etmiyor. Çatışma vs girdiğimde performans modunda da olsa 30 FPS'lere düşüyor.

Darboğaz olsaydı GPU kullanımı o kadar yüksek olmazdı. Dediğim gibi donanımınız en yüksek ayarlarda kaldırabilecek güçte değil.

Sisteminizde darboğaz yok. Sadece cyberpunk 2077'i en yüksek ayarlarda kaldıracak güçte değil.

Sisteminizde darboğaz yok. Sadece Cyberpunk 2077'i en yüksek ayarlarda kaldıracak güçte değil.

Anladım hocam bende 3060 Ti alınca her oyunu ultrada açar sanmıştım. Sağ olasın.

Darboğaz olsaydı GPU kullanımı o kadar yüksek olmazdı. Dediğim gibi donanımınız en yüksek ayarlarda kaldırabilecek güçte değil.
GPU değilde CPU darboğaz yapıyor diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…