Diğer i3-12100F Arc A750 sistem 10.999 TL

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aldıktan sonra güç kaynağı değiştirilebilir, kasa tarafında problem yok mesh zaten. Diskinde DRAM yok fakat sıkıntı olmaz, kalitesi iyi olan bir disk. Bir kaç ay önce 10.500'e benzer sistem almıştım, yalnız kasa ve güç kaynağı daha kaliteliydi..

Bütçesi 10-11 olanlar bunu alabilir. Bir de biraz iyi versiyonu bulunuyor 12'ye.

@demircay, kendim A750 kullanıyorum. Sorunu falan yok. Sürekli olarak sürücü getiriyorlar zaten, Intel bu işin peşinde.

Bu ekran kartının amd ve nvidia ile arasında fark yok değil mi? Her oyunu açabiliyor mu?

Bu ekran kartınız amd ve nvidia ile arasında fark yok değil mi? Her oyunu açabiliyor mu?

En son Detroit: Become Human oyunu açılmıyordu, fixlendi. Battlefield oyunlarında sıkıntı çıkartabilir sadece. Bir de muadillerine nazaran biraz daha fazla güç çekiyor. RX 6600, RTX 3060 12 GB dengi bir kart, kimi zaman önlerine geçiyor zaten.

Rtx 3060 lı sistemler 15bin tl felan bu çok iyi fırsat o zaman gelecekte patlama olasılığı var mı peki yeni bir ekran kartı ya hani

RTX 3060'lı sistemler 15bin TL falan bu çok iyi fırsat o zaman gelecekte patlama olasılığı var mı peki yeni bir ekran kartı ya hani.

Çok da yeni bir kart değil, 2022'de çıkış yaptı. Her gelen güncelleme ile daha da iyiye gidiyor.

Rtx 3060 lı sistemler 15bin tl felan bu çok iyi fırsat o zaman gelecekte patlama olasılığı var mı peki yeni bir ekran kartı ya hani

Intel gibi bir firmadan bahsediyoruz, patlama olasılığı yok. En fazla üretimi durdurulur fakat yazılımsal desteği kesmezler. Dediğim gibi arkasında duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…