konrad_k Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #11 Yahu ne kompresörü ne kurutma makinesi. Size kule tipi soğutucu lazım, tek sorun bu.
AntepGarnarli Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #12 konrad_k dedi: Yahu ne kompresörü ne kurutma makinesi. Size kule tipi soğutucu lazım, tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Hocam onu anladım ben temizlik için soruyordum.
konrad_k dedi: Yahu ne kompresörü ne kurutma makinesi. Size kule tipi soğutucu lazım, tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Hocam onu anladım ben temizlik için soruyordum.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 1 Ağustos 2023 #13 konrad_k dedi: Yahu ne kompresörü ne kurutma makinesi. Size kule tipi soğutucu lazım, tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Sağol dostum iyi ki söyledin. Ben kurutma makinesiyle kurutuyorum işlemcimi. Yorumları okuyup öyle yorum yapın.
konrad_k dedi: Yahu ne kompresörü ne kurutma makinesi. Size kule tipi soğutucu lazım, tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Sağol dostum iyi ki söyledin. Ben kurutma makinesiyle kurutuyorum işlemcimi. Yorumları okuyup öyle yorum yapın.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #14 AntepGarnarli dedi: Peki nasıl temizliyebilirim hocam biraz korkuyorum bir şey olur diye. Genişletmek için tıkla... Süpürge makinasıyla çok güçlü değilse hafiften tozları alabilirsin ama kaliteli bir termal macun bir nebze düşürür. Bütçen varsa direkt kule tipi bir şey al alacağın zaman öneririz.
AntepGarnarli dedi: Peki nasıl temizliyebilirim hocam biraz korkuyorum bir şey olur diye. Genişletmek için tıkla... Süpürge makinasıyla çok güçlü değilse hafiften tozları alabilirsin ama kaliteli bir termal macun bir nebze düşürür. Bütçen varsa direkt kule tipi bir şey al alacağın zaman öneririz.