ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 İşlemci i3-12100f BitFenix Nova Mesh kasa için çift fanlı ARGB kule tipi soğutucu önerisi. İşlemcim i3-12100F stok fan ile bugün 80 dereceleri gördüm ileriye dönük işlemciyide değiştirebileceğim için kule tipi fan önerilerinizi bekliyorum.
BitFenix Nova Mesh kasa için çift fanlı ARGB kule tipi soğutucu önerisi. İşlemcim i3-12100F stok fan ile bugün 80 dereceleri gördüm ileriye dönük işlemciyide değiştirebileceğim için kule tipi fan önerilerinizi bekliyorum.
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 966 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 bu işlemciyi soğutmak için çift fanlı soğutucuya gerek yok. Burst assassin ideal olur. 1100 lira falan argb yok. Ama ARGB işi tercih meselesi olduğunda peerless assassin öneririm. 1600 lira falan fiyatı.
bu işlemciyi soğutmak için çift fanlı soğutucuya gerek yok. Burst assassin ideal olur. 1100 lira falan argb yok. Ama ARGB işi tercih meselesi olduğunda peerless assassin öneririm. 1600 lira falan fiyatı.
ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 forza11 dedi: bu işlemciyi soğutmak için çift fanlı soğutucuya gerek yok. Burst assassin ideal olur. 1100 lira falan argb yok. Ama ARGB işi tercih meselesi olduğunda peerless assassin öneririm. 1600 lira falan fiyatı. Genişletmek için tıkla... kasama sığarmı peki
forza11 dedi: bu işlemciyi soğutmak için çift fanlı soğutucuya gerek yok. Burst assassin ideal olur. 1100 lira falan argb yok. Ama ARGB işi tercih meselesi olduğunda peerless assassin öneririm. 1600 lira falan fiyatı. Genişletmek için tıkla... kasama sığarmı peki
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 966 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #4 kasanız bu ise 160mm destekliyor. Peerless assassin ya da phantom spirit'in SE olan modelleri rahat sığar. Burst assassin de sığar. Air Cooler Height Support160mm(6.3 inch) NOVA MESH SE-specs Overview Specs Reviews Gallery Download Center... www.bitfenix.com
kasanız bu ise 160mm destekliyor. Peerless assassin ya da phantom spirit'in SE olan modelleri rahat sığar. Burst assassin de sığar. Air Cooler Height Support160mm(6.3 inch) NOVA MESH SE-specs Overview Specs Reviews Gallery Download Center... www.bitfenix.com
ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 forza11 dedi: Kasanız bu ise 160mm destekliyor. Peerless Assassin ya da Phantom Spirit'in SE olan modelleri rahat sığar. Burst Assassin de sığar. Air Cooler Height Support160mm(6.3 inch) NOVA MESH SE-specs Overview Specs Reviews Gallery Download Center... www.bitfenix.com Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS H610M anakarta montajda sıkıntı olur mu sığmama gibi yani teşekkür ederim bir de.
forza11 dedi: Kasanız bu ise 160mm destekliyor. Peerless Assassin ya da Phantom Spirit'in SE olan modelleri rahat sığar. Burst Assassin de sığar. Air Cooler Height Support160mm(6.3 inch) NOVA MESH SE-specs Overview Specs Reviews Gallery Download Center... www.bitfenix.com Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS H610M anakarta montajda sıkıntı olur mu sığmama gibi yani teşekkür ederim bir de.
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 16 Ağustos 2024 #6 https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...P5qpYE0pJDzGg9_z45qjdVFRv6ZuKylbs3qzG_el5OOuY bütçe bilmiyorum ama kendim kullanıyorum tavsiye ederim. Performansı ve göze hitap edişi güzel.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...P5qpYE0pJDzGg9_z45qjdVFRv6ZuKylbs3qzG_el5OOuY bütçe bilmiyorum ama kendim kullanıyorum tavsiye ederim. Performansı ve göze hitap edişi güzel.
ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #7 SqueSs dedi: https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...P5qpYE0pJDzGg9_z45qjdVFRv6ZuKylbs3qzG_el5OOuY bütçe bilmiyorum ama kendim kullanıyorum tavsiye ederim. Performansı ve göze hitap edişi güzel. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam dijital ekranı olması bi avantaj olabilir benim için
SqueSs dedi: https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...P5qpYE0pJDzGg9_z45qjdVFRv6ZuKylbs3qzG_el5OOuY bütçe bilmiyorum ama kendim kullanıyorum tavsiye ederim. Performansı ve göze hitap edişi güzel. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam dijital ekranı olması bi avantaj olabilir benim için
İ İbrahimKzy42 Decapat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #8 Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu - Fiyatı, Yorumları Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ARGB yok ama çok iyi 13400F de 63 dereceyi gecmiyor 1 yıldır kullanıyorum.
Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu - Fiyatı, Yorumları Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ARGB yok ama çok iyi 13400F de 63 dereceyi gecmiyor 1 yıldır kullanıyorum.
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 16 Ağustos 2024 #9 ArvenBey dedi: Sağ olun hocam dijital ekranı olması bir avantaj olabilir benim için. Genişletmek için tıkla... Dijital gösterge ve kenarlar da ARGB bulunuyor hocam. Resim atacağım ama hata veriyor. Dosya Ekleri IMG_20240815_200248126.jpg 87,5 KB · Görüntüleme: 16
ArvenBey dedi: Sağ olun hocam dijital ekranı olması bir avantaj olabilir benim için. Genişletmek için tıkla... Dijital gösterge ve kenarlar da ARGB bulunuyor hocam. Resim atacağım ama hata veriyor.
ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #10 İbrahimKzy42 dedi: Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu - Fiyatı, Yorumları Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ARGB yok ama çok iyi 13400F de 63 dereceyi gecmiyor 1 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu güzelde bütçemi aşıyor teşekkür ederim yine de. SqueSs dedi: Dijital gösterge ve kenarlar da ARGB bulunuyor hocam. Resim atacağım ama hata veriyor. Genişletmek için tıkla... hocam ısı değerlerini paylaşabilirmisiniz
İbrahimKzy42 dedi: Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu - Fiyatı, Yorumları Deep Cool Deepcool Ak400 Zero Dark Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ARGB yok ama çok iyi 13400F de 63 dereceyi gecmiyor 1 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu güzelde bütçemi aşıyor teşekkür ederim yine de. SqueSs dedi: Dijital gösterge ve kenarlar da ARGB bulunuyor hocam. Resim atacağım ama hata veriyor. Genişletmek için tıkla... hocam ısı değerlerini paylaşabilirmisiniz