I3 12100F için sıvı soğutma gerekli mi?

Uras_Koç

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyun oynarken 95-80 derece arasında oluyor sıcaklık sizce alınır mı? Almayı düşündüğüm sıvı soğutma:
MSI MAG CoreLiquid 360r V2 3x120mm ARGB.

Stok soğutucu vs. yerine oturmamış olabilir mi? Çünkü o işlemciye stok fanın yetmesi gerekiyor. Bir kontrol edin.

Bende de i3 12100F var ve en fazla 78 derece gördüm stok fan var. Senin sistemde bir sıkıntı var bence.

Oyun oynarken 95-80 derece arasında oluyor sıcaklık sizce alınır mı? Almayı düşündüğüm sıvı soğutma:
Gerek yok normal fan ilede iş görür.

Bu soğutucuyu millet i7'lerle kullanıyor çok mantıksız olur 12100F'e bunu almak.
Orta yollu bir ID-Cooling hava soğutucu yeter de artar illa da stok soğutucu olmasın diyorsan.

Gereksiz olur stok soğutucu bile yeterli gelir ama daha serin çalışsın istiyorsan böyle bir şey alabilirsin.

Dediğim olay sadece yazın oluyor Diyarbakır'da yaşıyorum elektrik fiyatlarından dolayı klimayı açamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…