i3 12100F için soğutucu önerisi

Boşluk var

peki kasanın yanlarıda mı boşluk olması lazım yoksa sadece arkada boşluk olması yeter mi
Kasa camından bahsediyorsun galiba onu sökersen sıcaklığa faydası olur ama çok daha fazla toz alır içeri. Ayrıca masa altında duruyor demişsin bence hiç açma kapalı dursun. Eğer ekstra bir fan yoksa normalde önde 3 fan soğuk havayı içeri çeker arkadaki tek egzoz fanı sıcak havayı dışarı atar bu yeterlidir genel olarak.

Var hepsi varmış abimle konuştum hava sogutucuda varmış işlemcide tek sıkıntı termal galiba bir de tozları aldıkmı bir şeyi kalmaz gibi tüm değerleri görmek için en iyi uyguluma hangisi sence.

Var hepsi varmış abimle konuştum hava sogutucuda varmış işlemcide tek sıkıntı termal galiba bir de tozları aldıkmı bir şeyi kalmaz gibi tüm değerleri görmek için en iyi uyguluma hangisi sence.
Sıcaklığı kontrol etmek için HWMonitör, stres testi için Prime95 kullan.

Sıcaklığı kontrol etmek için HWMonitor, stres testi için Prime95 kullan.

Sağ olun teşekkürler

Sağ olun teşekkürler.

İşlemciye ve sogutucusuna azar sekilde termal macun dokup geri taktik ilk AMI hatasi verip islemci isiniyor dedi onu cozmeye calistik. Sonra HDMI hatasi verdi ve zor oturtturduk HDMI hatasini cozerkende su anda ekran karti fanlari calismiyor daha 1 yildan fazla garantisi var ne yapmam lazim PC actigim icin garantisi gider mi ya da garantiye verirken ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Hazır sistem olarak aldıysan geçmiş olsun garantisi çoktan gitmiştir ama toplama sistem ise parçalara zarar gelmediği sürece bir sıkıntı olmaması lazım.

Hazır sistem olarak aldıysan geçmiş olsun garantisi çoktan gitmiştir ama toplama sistem ise parçalara zarar gelmediği sürece bir sıkıntı olmaması lazım.

Hazir sistem aldim fakat ekran kartini falan biz taktik parcalarinda 2 yil garantisi olmasi lazim yoksa çok saçma olur. Bu arada kendimiz yaptik her şeyi şu anda sorun yok oyun fakat kasayi temizlemedik sadece islemci hava sogutucusunu temizledik en fazla 80 goruyor İstanbul sicakliginda i3 12100F de kasayi da temizledigimizde duser inşallah.

Bu arada ben hazır sistemler için öyle dedim ama genelde markaların sistemleri için geçerli oluyor dediğim onlar bir bütün olarak garanti kapsamına alındığı için. Farklı sistemlere göre değişebilir bu garanti şartları bence en iyisi garanti belgesini tekrar bir kontrol et.

Tamamdir sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…