i3 12100F için termal macun önerisi

anatolia43

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3200mhz
Anakart
H610M-E
Başlıkta da belirttiğim gibi termal macun arıyorum. PC'yi alalı 1.5 yıl oldu hiç termal macun değişimi yapmadım ve CPU derecesi 70 sabit iken 75 77 civarlarına çıktı. Sistemim için uygun uzum ömürlü kaliteli bir termal macun önerebilir misiniz?
i3 12100F.
RTX 3060.

MX 6 alabilirsin.

MX 6 alabilirsin.

MX6 önermiyorum aldım pişman oldum macunu uygulamadan önce 6 aylık Noctua nth1 kullanıyordum Max 60 dereceyi görüyordu MX6 uyguladıktan sonra işlemci 67 dereceyi görmeye başladı MX6 yerine MX4, kaliteli olsun diyorsanızda Noctua nth1 öneririm.

Noctua zaten daha iyi de birisi 270 diğeri 500 TL'ye falan geliyor. MX6 kullanıyorum güncel olarak kusurunu görmedim.

Böyle karşılaştırma mı yapılır arkadaş. 6 ayda zaten macun eskimez o kadar kaliteli macunu silip mx6 sürersen tabi aynı performansı alamazsın. Mercedesden torosa binince bu çok kötü demek gibi bişey.

Noctua zaten daha iyi de birisi 270 diğeri 500 TL'ye falan geliyor. MX6 kullanıyorum güncel olarak kusurunu görmedim.

Zaten kaliteli olsun istiyorsa diye yazdım MX6 da alınabilir ama performansı beni hayal kırıklığına uğrattı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…