i3 12100F ile RX 6600 ve RTX 2060 darboğaz yapar mı?

Yapmaz ama i3 yerinde i5 daha iyi olur i3 biraz düşük kalıyor.

İlk önce soruyu cevaplayayim hayır yapmaz.
2. si 12.nesil i3 işlemci gayet iyi ve yeterli bir işlemcidir düşük de kalmaz i5 le de karşılaştırmak en saçma olaydır.
Sen gidiyorsun bir üst segment işlemci ile karıştırıyorsun.

Sildim tüm mesajları eğer içiniz rahat edicekse.
Ve eğer karşılaştırmak istiyorsan aynı yıl çıkmış amd ve nvidia kartların teknolojisine bak.

Arkadaşım Ben i3 ve i5 i karşılaştırmadım.Sadece daha iyi dedim ne suç işlemişim anlamadım.Ve stn yetersizde demedim.

i3 düşük kalir demişsiniz. Kalmaz işte i5 önermeye gerek yok, gereksiz yorum yapmişsiniz. i3 12 nesil gayet yeterli bir islemci düşük de kalmaz.

i3 düşük kalir demişsiniz. Kalmaz işte i5 önermeye gerek yok, gereksiz yorum yapmişsiniz. i3 12 nesil gayet yeterli bir islemci düşük de kalmaz.

i3 düşük kalır demedim. Yapmaz ama düşük kalır dedim. Neyse boş verin arkadaşlar belki ben anlatamadım belki yanlış yazdım. Maalesef şu an gerçek hayatta sohbet etmiyoruz eğer gerçek hayatta sohbet etseydik anlatırdım ama buraya yazarsam fazla uzun olur ve saçmalarım büyük ihtimal. İşte böyle internetten yazınca garip oluyor derdini anlatamıyorsun. Size tekrar şunu demek istiyorum: i3 i5 karşılaştırılacaksa aynı nesil olarak karşılaştırırsın ve bende onu demek istedim.Üstelik orda yapmazda yazmışım.Her neyse boşverin konuyu uzatmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…