İşlemcim i3-12100F. Termal macununu yenilemek istedim fakat kaliteli bir macun elimde olmadığı için kalitesizden sürdüm ve PC'de görmediğim sıcaklık değerlerini gördüm. Bir de ilk başta fanı ters takmışım acaba ondan mı diye düşündüm, normal haline taktım yine sıcaklık değerleri aynı. Sizce tüm sorun termal macundan mı kaynaklıdır yoksa başımı ağrıtır mı bu durum? (Amazon'dan MX-4 siparişi verdim)
Normalde 40-45 açılış olur şimdi 58 lerde geziyor. Lol + spotify ve opera sekmeleriyle bile 60 görürüm görmem burda discord ile lol 80 oluyor çok can sıkıcı bir durum
Normalde 40-45 açılış olur şimdi 58'lerde geziyor. LoL + Spotify ve Opera sekmeleriyle bile 60 görürüm görmem burada Discord ile LoL 80 oluyor çok can sıkıcı bir durum.
Termal macun yenilemen gerekiyor gibi, stok soğutucunun üzerinde ki macunlar genelde kötü performans gösteriyor. Aldığın termal macun gayet iyi zaten sorununu çözecektir. Yine de sıcaklık değerlerin aşırı ekstrem değil.
Yapabiliyorsan uygun fiyatlı kule tipi soğutucu da alabilirsin.
Termal macun yenilemen gerekiyor gibi, stok soğutucunun üzerinde ki macunlar genelde kötü performans gösteriyor. Aldığın termal macun gayet iyi zaten sorununu çözecektir. Yine de sıcaklık değerlerin aşırı ekstrem değil.
Yapabiliyorsan uygun fiyatlı kule tipi soğutucu da alabilirsin.
Hocam oyun oynarken bir fan sesi var ben böyle bir şeyi rdr oynarken duymadım lolde stabil oynarken dönüyor çıldırttı beni bugün. Ekstrem değil ama normal değil anormallik var orası kesin yani. Hazır sistemdeki macun işimi görüyordu da 6 ay oldu diye değiştireyim dedim yapmaz olaydım. Kullandığım macun da power master pwr-511 imiş.
Hocam oyun oynarken bir fan sesi var ben böyle bir şeyi RDR oynarken duymadım LoL'de stabil oynarken dönüyor çıldırttı beni bugün. Ekstrem değil ama normal değil anormallik var orası kesin yani. Hazır sistemdeki macun işimi görüyordu da 6 ay oldu diye değiştireyim dedim yapmaz olaydım. Kullandığım macun da Power Master PWR-511 imiş.