Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Intel i3 12100F işlemcim var. Aslında soğutucu ihtiyacım yok, ama ileriye dönük alacağım diyebiliriz. Gaming Gen sitesinde İyzico kampanyası varmış bari boşa gitmesin. Sizce hangi soğutucuyu almalıyım?
Intel i3 12100F işlemcim var. Aslında soğutucu ihtiyacım yok, ama ileriye dönük alacağım diyebiliriz. Gaming Gen sitesinde İyzico kampanyası varmış bari boşa gitmesin. Sizce hangi soğutucuyu almalıyım?
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.058 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #2 Bu işlemciye fazla geleceğini bilsem de Phantom Spirit.
Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 Lemofas dedi: Bu işlemciye fazla geleceğini bilsem de Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... Fazla gelsin hocam hiç önemli değil. Sistem değiştirdiğimde kullanırım en kötü. Bahsettiğiniz ürün acaba bu mu? Link
Lemofas dedi: Bu işlemciye fazla geleceğini bilsem de Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... Fazla gelsin hocam hiç önemli değil. Sistem değiştirdiğimde kullanırım en kötü. Bahsettiğiniz ürün acaba bu mu? Link
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.058 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 Proveit dedi: Fazla gelsin hocam hiç önemli değil. Sistem değiştirdiğimde kullanırım en kötü. Bahsettiğiniz ürün acaba bu mu? Link Genişletmek için tıkla... Evet hocam ürün bu. Ben önem vermediğim için RGB olmayanını aldım. Fazla kablo sevmiyorum.
Proveit dedi: Fazla gelsin hocam hiç önemli değil. Sistem değiştirdiğimde kullanırım en kötü. Bahsettiğiniz ürün acaba bu mu? Link Genişletmek için tıkla... Evet hocam ürün bu. Ben önem vermediğim için RGB olmayanını aldım. Fazla kablo sevmiyorum.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.080 Çözümler 82 Yer Başkent 27 Mayıs 2025 #5 İşlemci donacak.
Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #6 Lemofas dedi: Evet hocam ürün bu. Ben önem vermediğim için RGB olmayanını aldım. Fazla kablo sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. AceTeq dedi: İşlemci donacak. Genişletmek için tıkla... Zararı olur mu?
Lemofas dedi: Evet hocam ürün bu. Ben önem vermediğim için RGB olmayanını aldım. Fazla kablo sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. AceTeq dedi: İşlemci donacak. Genişletmek için tıkla... Zararı olur mu?
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.058 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #7 Proveit dedi: Teşekkür ederim hocam. Zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok rahat sen al bak güven bana.
Proveit dedi: Teşekkür ederim hocam. Zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok rahat sen al bak güven bana.
Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #8 Lemofas dedi: Yok rahat sen al bak güven bana. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam yarın sipariş veriyorum
Lemofas dedi: Yok rahat sen al bak güven bana. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam yarın sipariş veriyorum