rxmoss Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 289 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 i3 12100F kullanıyorum. Stok fan NFS payback girdim, auto ayarlarda 10-15dk oldu. Sıcaklıklar bu aralarda işlemciye zararı vs. olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
i3 12100F kullanıyorum. Stok fan NFS payback girdim, auto ayarlarda 10-15dk oldu. Sıcaklıklar bu aralarda işlemciye zararı vs. olur mu?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Zararı olmaz. Daha yüksek görseniz de sorun olmaz ama 12100F genelde çok ısınmayan bir işlemci acaba soğutmanın montajı falan yanlış mı yapıldı?
Zararı olmaz. Daha yüksek görseniz de sorun olmaz ama 12100F genelde çok ısınmayan bir işlemci acaba soğutmanın montajı falan yanlış mı yapıldı?
rxmoss Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 289 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Paper.C dedi: Zararı olmaz. Daha yüksek görseniz de sorun olmaz ama 12100F genelde çok ısınmayan bir işlemci acaba soğutmanın montajı falan yanlış mı yapıldı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum gerçekten bir sorun olmuştu garantiye göndermiştim bir sorun olsaydı hallederlerdi diye düşünüyorum. Paper.C dedi: Zararı olmaz. Daha yüksek görseniz de sorun olmaz ama 12100F genelde çok ısınmayan bir işlemci acaba soğutmanın montajı falan yanlış mı yapıldı? Genişletmek için tıkla... Kaç derece olursa sıkıntı olur işlemci zarar görür.
Paper.C dedi: Zararı olmaz. Daha yüksek görseniz de sorun olmaz ama 12100F genelde çok ısınmayan bir işlemci acaba soğutmanın montajı falan yanlış mı yapıldı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum gerçekten bir sorun olmuştu garantiye göndermiştim bir sorun olsaydı hallederlerdi diye düşünüyorum. Paper.C dedi: Zararı olmaz. Daha yüksek görseniz de sorun olmaz ama 12100F genelde çok ısınmayan bir işlemci acaba soğutmanın montajı falan yanlış mı yapıldı? Genişletmek için tıkla... Kaç derece olursa sıkıntı olur işlemci zarar görür.