Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Benim işlemci i3 12100F çoğu hikayeli oyunlarda 90 dereceyi görüyor şu an stok soğutucu takılı. Yeni bir fan almayı düşünüyorum ama hangisi iyidir hangisi sistemimle uyumlu bilmiyorum şöyle güzel performanslı bir soğutucu önerirseniz sevinirim (sıvı soğutma değil fan alacağım o yüzden sıvı soğutma önermeyin) bütçem 1500-2000 TL arası
Bütçe nedir? En f/p olarak şu 800 liraya şu var. 12400f, 13400f, R5 5600, R5 7500f vs için yeterli bir soğutucu. Daha iyisi olsun derseniz 1300 lira civarına Burst Assassin, 1500 liraya da Phantom Spirit var.
2023 fiyatı. Net alınır. Thermalright Assassin X 120 Refined SE White TL-C12CW 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili RGB versiyonu...
2023 fiyatı. Net alınır. Thermalright Assassin X 120 Refined SE White TL-C12CW 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili RGB versiyonu...
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Benim işlemci i3 12100F çoğu hikayeli oyunlarda 90 dereceyi görüyor şu an stok soğutucu takılı. Yeni bir fan almayı düşünüyorum ama hangisi iyidir hangisi sistemimle uyumlu bilmiyorum şöyle güzel performanslı bir soğutucu önerirseniz sevinirim (sıvı soğutma değil fan alacağım o yüzden sıvı soğutma önermeyin)
Merhaba reis açtığım konuya yanıt verdiğin için teşekkür ederim. Sana bir soru sormak istiyorum benim alacağım fan thermalright phantom spirit bu fan benim kasama sığr mı bilmiyorum buna dair bir konu açtım fakat cevap veren olmadı. Kasamda parçalar birbirine çok yakın bu fan sığar mı bilmiyorum sence sığar mı ?
Ama içindeki parçalar birbirine çok yakın sığmazsa sıkıntı olur benim için.
Merhaba reis açtığım konuya yanıt verdiğin için teşekkür ederim. Sana bir soru sormak istiyorum benim alacağım fan Thermalright Phantom Spirit bu fan benim kasama sığr mı bilmiyorum buna dair bir konu açtım fakat cevap veren olmadı. Kasamda parçalar birbirine çok yakın bu fan sığar mı bilmiyorum sence sığar mı?