i3-12100F oyunlarda 100 dereceye ulaşıyor

Emrewicz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı neredeyse 1,5 yıldır kullanıyorum. Son zamanlarda bilgisayardan sıcak hava vurmaya başladı suratıma, sıcaklık değerlerine baktım ve işlemcimi 100° gördüm. Thermal Grizzly Kroyonaut satın aldım ve uygulayacağım lakin aklıma bir soru takıldı. Darboğaz yiyorum genelde oyunlarda, işlemci %100 yükte oluyor çoğu zaman. İşlemci 100 dereceyi görüyor çok hızlı bir şekilde lakin herhangi bir kısılma, takılma vb. olmuyor. Derece ölçerin bozulmuş olma ihtimali var mıdır acaba? Varsa nasıl öğrenebilirim?

Hocam ekran kartınız RX 6700XT darboğaz yapar.

Aynı sorunu ben de yaşıyordum, geçen konusunu açmıştım. Stok fan kullanıyorsunuz sanırım, kule tipi soğutucu alarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum. En azından ben öyle çözüleceğini düşündüğüm için soğutucu siparişi verdim. Geldiği zaman bu mesajı düzenleyip bilgi veririm.

Hocam en son PC temizliğini ne zaman yaptınız.

Hocam ekran kartınız RX 6700XT darboğaz yapar.
%100'de olduğundan sıcaklık yapabilir diye düşündüm o yüzden yazdım.

Ben de stock fan kullanıyorum, evet. Şimdiden teşekkürler.

Hocam en son PC temizliğini ne zaman yaptınız.
2-3 gün kadar önce lakin fanların düzgün temizleyemedim.

Termal macun değiştirin bottleneck normal bu sistemde 5600 min gerekirken siz 5500den bile daha kötü bir işlemciyle kullanıyorsunuz.

%100'de olduğundan sıcaklık yapabilir diye düşündüm o yüzden yazdım.

Ben de stock fan kullanıyorum, evet. Şimdiden teşekkürler.

2-3 gün kadar önce lakin fanların düzgün temizleyemedim.

Fanı düzgün oturtamamışsınız bende de aynı sorun var.

Termal macun değiştirin bottleneck normal bu sistemde 5600 min gerekirken siz 5500den bile daha kötü bir işlemciyle kullanıyorsunuz.
i3 12100f r5 5500'den iyi diye biliyorum ama haklısınız, o yüzden i5 12400f e geçiş yapacağım.

Kontrol ediyorum hemen.

5500 daha güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda burun ucuyla önde i3 12100f

Bir kilidinde hafif yalama var lakin soğutucu yerine tam oturmuş, sağa sola hiç oynamıyor. Termal macunu bekleyip tekrar deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…