i3 12100F RTX 2060 sistem nasıldır?

Bütçe
19100TL
Vallahi hocam yetişemedim. Bir baktım böyle sistem varmış fiyat da çok uygunmuş (inan ki 10900TL bile şu an bu sistem için çok uygun, en azından piyasaya göre).
Geçen 10K'ya RTX 3050'li bir sistem açıldı Vatan'da, 5 dakikada stok bitti. İnsanlar 10-15 tane alıyor.
Yine de bütün bu sisteme göre iyi diye düşünüyorum ya. Umarım 11.11 ya da Black Friday'de pişman olmayız.
Ayrıca yarın koltuk geliyor ona da yorum yaparım. Marka yeni olduğu için kâr marjlarını çok uygun tuttuklarını iddia ettiler. Kumaş koltuklar bile 3K'den başlıyor tay tüyü kaplama 2K çok cazip geldi. Hayırlısı.

Hocam çok rekabetçi olarak CS:GO oynuyorum. FACEIT kasıyorum şu anda o yüzden TN panel tercih ettim. Fast IPS tercih etmeyi düşündüm fakat 1ms MPRT.
0.5ms GtG ve 165Hz mükemmel değerler o yüzden rekabetçi oyun ise TN panel şaşırtmıyor.
İnan IPS'ten sonra çamur gibi ama oyunda çok fark ettiriyor. Şu an çoğu esporcunun kullandığı 15K'lık BenQ Zowie'ler bile TN panel. :)
RX6600'lü sistemler 13K'den başlıyor. 12199TL'ye bir tane var güzel gördüm ama bütçe 20k'ydı. :(
Değerli yorumun eyvallah eksik olma. :)

Dostum Fast IPS daha iyi olur. Ve hiçbir monitörde 0.5 ms bulamazsın.
Rtings.comdan bakarsan en iyi monitörün bile 3 ms tepki süresi olduğu ortaya çıkıyor. Yalan yani. O 8ms denen 60 Hz komitörler 60 ms falan. Normal bir 144 Hz IPS 18 Hz ortalama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı