BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi alacağım sistemde i3 12100F ve RTX3050 pegasus 8 GB ekran kartı bulunmakta. Darboğaz yapar mı? Uzun vadede sıkıntı yaşar mıyım merak ediyorum.
Başlıkta gördüğünüz gibi alacağım sistemde i3 12100F ve RTX3050 pegasus 8 GB ekran kartı bulunmakta. Darboğaz yapar mı? Uzun vadede sıkıntı yaşar mıyım merak ediyorum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #11 BekirYLDR68 dedi: 5-6 farklı siteye baktım bulduğum en uygun fiyatlı bilgisayar bu. Sistem parçaları aynı olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın. Artı 0 Eksi
BekirYLDR68 dedi: 5-6 farklı siteye baktım bulduğum en uygun fiyatlı bilgisayar bu. Sistem parçaları aynı olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın.
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #12 Attığım sistem sıkıntı yaratmaz bana değil mi? Her konuda. Artı 0 Eksi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #13 BekirYLDR68 dedi: Attığım sistem sıkıntı yaratmaz bana değil mi? Her konuda. Genişletmek için tıkla... Guc kaynagi iyi olmadigi icin sorun yasatma ihtimali var ve dedigim gibi kesinlikle fiyatini hak eden bir sistem degil. Konu acin yardimci olalim. Artı 0 Eksi
BekirYLDR68 dedi: Attığım sistem sıkıntı yaratmaz bana değil mi? Her konuda. Genişletmek için tıkla... Guc kaynagi iyi olmadigi icin sorun yasatma ihtimali var ve dedigim gibi kesinlikle fiyatini hak eden bir sistem degil. Konu acin yardimci olalim.
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #14 Silinen üye dedi: Guc kaynagi iyi olmadigi icin sorun yasatma ihtimali var ve dedigim gibi kesinlikle fiyatini hak eden bir sistem degil. Konu acin yardimci olalim. Genişletmek için tıkla... Sharkoon WPM Gold Zero 750W 80+ Gold tak çıkar kablolu Güç kaynağını ekledim. BekirYLDR68 dedi: Sharkoon wpm Gold Zero 750W 80+ Gold tak çıkar kablolu güç kaynağını ekledim. Genişletmek için tıkla... Bu güç kaynağı yeterli ise fire Flux'u almayı planlıyorum. Son düzenleme: 30 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Guc kaynagi iyi olmadigi icin sorun yasatma ihtimali var ve dedigim gibi kesinlikle fiyatini hak eden bir sistem degil. Konu acin yardimci olalim. Genişletmek için tıkla... Sharkoon WPM Gold Zero 750W 80+ Gold tak çıkar kablolu Güç kaynağını ekledim. BekirYLDR68 dedi: Sharkoon wpm Gold Zero 750W 80+ Gold tak çıkar kablolu güç kaynağını ekledim. Genişletmek için tıkla... Bu güç kaynağı yeterli ise fire Flux'u almayı planlıyorum.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #15 BekirYLDR68 dedi: Sharkoon WPM Gold Zero 750W 80+ Gold tak çıkar kablolu Güç kaynağını ekledim. Bu güç kaynağı yeterli ise fire Flux'u almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... O model de iyi degil. Dostum dedigim gibi fiyatina kesinlikle degmeyen bir sistem. Kazik yerim ben olsun diyorsan buyur al. Artı 0 Eksi
BekirYLDR68 dedi: Sharkoon WPM Gold Zero 750W 80+ Gold tak çıkar kablolu Güç kaynağını ekledim. Bu güç kaynağı yeterli ise fire Flux'u almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... O model de iyi degil. Dostum dedigim gibi fiyatina kesinlikle degmeyen bir sistem. Kazik yerim ben olsun diyorsan buyur al.
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #16 Silinen üye dedi: O model de iyi degil. Dostum dedigim gibi fiyatina kesinlikle degmeyen bir sistem. Kazik yerim ben olsun diyorsan buyur al. Genişletmek için tıkla... Konu açtım ama atılan sistemler gerekli eklemeler yapılınca 15.000 TL'yi geçiyor. Bu nasıl? Son düzenleme: 30 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O model de iyi degil. Dostum dedigim gibi fiyatina kesinlikle degmeyen bir sistem. Kazik yerim ben olsun diyorsan buyur al. Genişletmek için tıkla... Konu açtım ama atılan sistemler gerekli eklemeler yapılınca 15.000 TL'yi geçiyor. Bu nasıl?