i3-12100F RTX 3060 sistem kasıyor

Venxolf

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir bilgisayar topladım. Güvenilir bir yerden orijinal markalar aracılığıyla parçalar satın aldım. RTX 3060 ekran kartı falan var. Bilgisayara Windows 10 kurdum ve bilgisayarı keşfederken takılmalar olduğunu fark ettim. Bilgisayar daha bomboş ve güçlü bir bilgisayar. Bunun gerçekleşmesi ne kadar normal bilmiyorum. Ne yapmam gerek? Biraz araştırma yaptım aslında ama sürücüleri yüklemekten ve güncelleştirmeden bahsediyorlardı. Cidden onları yaparsam takılmalar düzelir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Daha internet olmadığından oyunlardaki performansı nasıldır bilmiyorum. Tam olarak sistemin adınad a çok aşina değilim ama RTX 3060 var, i3-12100F var, 16 GB RAM, 512 GB SSD falan var. Bunları biliyorum sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki anakartın vs tüm sürücülerinizi kurun güncelleyin sonra takılmaların geçip geçmediğini kontrol edersiniz.

Sürücüleri kesinlikle yükleyin. Bir de eğer Hz değerinizi yükseltmeyi unutmayın. Yani eğer 144 Hz monitörünüz varsa şu anda Windows'u yeni kurduğunuzdan dolayı 60Hz seçili muhtemelen ayarlardan 144Hz yapmayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…