Çözüldü i3 12100F - RTX 3060 sistemde ETS 2 Truckers MP'de FPS düşüşü oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16GB DDR4 3600Mhz
Ekran kartı
RTX 3060 WindForce 12GB
Anakart
Gigabyte H610M H 3200Mhz
İşlemci
i3 12100F
PSU: Rampage Fusion 650W +80.
Kasa: Rampage Fusion.

İyi günler herkese ETS 2 offline da ultrada çok az droplarla beraber oynayabilirken, tmp (Truckers MP)'de en Low'da aşırı FPS düşmesi yaşıyorum. Sistem gereksinimlerine baktım sistem çok rahat yetiyor. Mod olarak kendime gözüken modlar var fakat singleplayer'da da var bu modlar. Anlamadım gitti. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar oyunu SSD'ye taşıyınca FPS droplar düzeldi. Sorun yaşayanlar için çözüm olarak isaretliyorum.
Hocam kalabalık yerlerde mi oluyor? Yoksa her zaman mı?

Hocam kalabalık yerlerde mi oluyor? Yoksa her zaman mı?
Şuan yeni yapılan benzinlikte 53 kişi var ya giderken olsun yada dururken fps drop lar oluyor bazen nadir birşekilde düz yolda giderken 4 5 kişi varken oluyor diğer insanların araçlarından olabilirmi diyeceğim herkesde olurdu o zamanda.

Hocam benim de RTX 4060 Ti'lı sistemim var onda bile kasıyor. Daha çok internetten kaynaklı bir durum olabilir. Bence çok şüphelenmeyin tek Truckers MP de yapıyorsa.

Hocam benim de RTX 4060 Ti'lı sistemim var onda bile kasıyor. Daha çok internetten kaynaklı bir durum olabilir. Bence çok şüphelenmeyin tek Truckers MP de yapıyorsa.
İnternettimin uploadı kötü fakat bunun fps'e etkisi nasıl olabilirki? Kaplamaları kapatma gibi bir seçenek varmı bana ondan kaynaklı gibi geldi. Birinin kaplaması bulanıktı oyun dondu hd ye geçti

Birde farklı bir konu daha inceledim benim ramler normalde 3600Mhz fakat anakart 3200Mhz destekliyor görev yöneticisinden baktığımda ise 2133Mhz yazıyor bunun droba bir etkisi olurmu? Olursa nasıl 3200Mhz yapabilirim ?

Arkadaşlar oyunu SSD'ye taşıyınca FPS droplar düzeldi. Sorun yaşayanlar için çözüm olarak isaretliyorum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…