İyi günler herkese ETS 2 offline da ultrada çok az droplarla beraber oynayabilirken, tmp (Truckers MP)'de en Low'da aşırı FPS düşmesi yaşıyorum. Sistem gereksinimlerine baktım sistem çok rahat yetiyor. Mod olarak kendime gözüken modlar var fakat singleplayer'da da var bu modlar. Anlamadım gitti. Yardım eder misiniz?
Şuan yeni yapılan benzinlikte 53 kişi var ya giderken olsun yada dururken fps drop lar oluyor bazen nadir birşekilde düz yolda giderken 4 5 kişi varken oluyor diğer insanların araçlarından olabilirmi diyeceğim herkesde olurdu o zamanda.
Şu an yeni yapılan benzinlikte 53 kişi var ya giderken olsun ya da dururken FPS düşmesilar oluyor bazen nadir bir şekilde düz yolda giderken 4 5 kişi varken oluyor diğer insanların araçlarından olabilir mi diyeceğim herkeste olurdu o zamanda.
Hocam benim de RTX 4060 Ti'lı sistemim var onda bile kasıyor. Daha çok internetten kaynaklı bir durum olabilir. Bence çok şüphelenmeyin tek Truckers MP de yapıyorsa.
Hocam benim de RTX 4060 Ti'lı sistemim var onda bile kasıyor. Daha çok internetten kaynaklı bir durum olabilir. Bence çok şüphelenmeyin tek Truckers MP de yapıyorsa.
İnternettimin uploadı kötü fakat bunun fps'e etkisi nasıl olabilirki? Kaplamaları kapatma gibi bir seçenek varmı bana ondan kaynaklı gibi geldi. Birinin kaplaması bulanıktı oyun dondu hd ye geçti
Birde farklı bir konu daha inceledim benim ramler normalde 3600Mhz fakat anakart 3200Mhz destekliyor görev yöneticisinden baktığımda ise 2133Mhz yazıyor bunun droba bir etkisi olurmu? Olursa nasıl 3200Mhz yapabilirim ?