i3-12100F - RTX 3060 Ti sistem uyumlu mu?

CrashX

Hectopat
Merhaba,

Bu Monitör'ü almak istiyorum ancak topladığım bilgisayarda ASUS markasına ait hiç bir ürün yok. Parça uyumluluğu ve bütünlüğü hakkında biraz takıntım var ancak TUF ürünler pahalı olduğu için kasada TUF kullanamadım. Topladığım PC aşağıda. Ürünleri aynı marka tutmaya çalıştım. Monitör dahil olmak üzere 29.500 TL tutuyor.

Genel bir yorum alabilir miyim?

1679939036438.png

1679939057001.png

Merhaba,

Bu Monitör'ü almak istiyorum ancak topladığım bilgisayarda ASUS markasına ait hiç bir ürün yok. Parça uyumluluğu ve bütünlüğü hakkında biraz takıntım var ancak TUF ürünler pahalı olduğu için kasada TUF kullanamadım. Topladığım PC aşağıda. Ürünleri aynı marka tutmaya çalıştım. Monitör dahil olmak üzere 29.500 TL tutuyor.

Eki Görüntüle 1717127
Eki Görüntüle 1717128
Hocam anlamadığım şey neden i3 lü sistem ve i3 lü sisteme 30 bin TL veriyorsunuz.

Merhaba,

Bu Monitör'ü almak istiyorum ancak topladığım bilgisayarda ASUS markasına ait hiçbir ürün yok. Parça uyumluluğu ve bütünlüğü hakkında biraz takıntım var ancak TUF ürünler pahalı olduğu için kasada TUF kullanamadım. Topladığım PC aşağıda. Ürünleri aynı marka tutmaya çalıştım. Monitör dahil olmak üzere 29.500 TL tutuyor.

Eki Görüntüle 1717127
Eki Görüntüle 1717128

Hocam bune şu an dengi RX 6600 sistem bile 11 bin falan özelleştirsen bile ederi Max 2 3 bin oynar çok pahalı tavsiyem hazır kasa alın.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ancak ana konuyu atlamayın lütfen. Monitör-marka uyumu için yorum rica edeceğim ve kasa içinde de marka uyumu önemli midir veya olursa herhangi bir artısı olur mu?

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ancak ana konuyu atlamayın lütfen. Monitör-marka uyumu için yorum rica edeceğim ve kasa içinde de marka uyumu önemli midir veya olursa herhangi bir artısı olur mu?

Hocam herhangi bir artısı olacagını düşünmüyorum yani gerekli değil ancak arkadaşların dediği gibi eğer özel bir neden yoksa sistem bayağı pahalı ileride pişman olmayın.

ASUS TUF çok iyi alabilirsin ama bazı önerilen nadir monitörlerde var onların araştırmasını yaparsan bulabilirsin.

30K kötü bir sistem toplamışsınız, üstüne üstlük Gamepower bileşenler ile.
İnsanlar tabi yorumda bulunacak, böyle bir sisteme bu parayı vermek enayilik.
Ayrıca itopyadan sistem toplanmaz, pahalı.
Bütçe max ne kadar olabilir?
Kullanım amacınız nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı