i3-12100F RTX 4060 darboğaz yapar mı?

Bachira0

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni sistem sipariş ettim ve aklıma yeni düştü darboğaz test sitesine baktım %47 darboğaz yapar diyor bu doğru mudur?

Screenshot_20241119-190001_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur hocam. i3 ayrıca kendi başına zayıf bir işlemci, 4 çekirdek cache düşük vs. Rekabetçi oyunlarda da istediğiniz performansı alamazsınız bu sebeple. İmkanınız var ise değiştirin.

FPS testlerinde r 5 5600 ile aynı FPS'i veriyor ama.

12100F kullanıcısı olarak sana şunu söyleyeyim. İşlemci az kullanan çoğu oyunda Ryzen 5 5600 ile aynı değerlerde FPS alırsın ama işlemci ve önbelleğin ön plana çıktığı oyunlar ki bunlar genelde Online'ya da açık dünya 3A oyunlar oluyor. Bu sefer i3 yine sizi üzmez ama tam sınırda kalırsınız ve arka planda pek bir şey açamazsınız. Battlefield 2042 oynayacağım zaman sadece oyun ve Launcher'ı açık bırakıyorum. Arka planda antivirüs bir devreye girse drop yiyorum. Bütçeniz çok kısıtlıysa idarelik(1-2 sene) kesinlikle alınabilir.

12100F kullanıcısı olarak sana şunu söyleyeyim. İşlemci az kullanan çoğu oyunda Ryzen 5 5600 ile aynı değerlerde FPS alırsın ama işlemci ve önbelleğin ön plana çıktığı oyunlar ki bunlar genelde Online'ya da açık dünya 3A oyunlar oluyor. Bu sefer i3 yine sizi üzmez ama tam sınırda kalırsınız ve arka planda pek bir şey açamazsınız. Battlefield 2042 oynayacağım zaman sadece oyun ve Launcher'ı açık bırakıyorum. Arka planda antivirüs bir devreye girse drop yiyorum. Bütçeniz çok kısıtlıysa idarelik(1-2 sene) kesinlikle alınabilir.

Çok mu drop atar GTA 5 falan oynuyorum yani FiveM drop yermi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı