A Alperen Aksoy Femtopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Ranch'te oyun oynarken normalde 130-150 civarı aldığım FPS birden 30'a düştü yukarı çıkmıyor. Diğer oyunlarda FPS normal. Ekran kartı Gigabyte 4060, işlemci i3 12100F.
Ranch'te oyun oynarken normalde 130-150 civarı aldığım FPS birden 30'a düştü yukarı çıkmıyor. Diğer oyunlarda FPS normal. Ekran kartı Gigabyte 4060, işlemci i3 12100F.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 9 Şubat 2024 #2 Oyun içi MSI Afterburner ile verileri gönderir misiniz? Bir anda düşüp, diğer oyunlarda değişmemesi oyunda bir ayarı değiştirmenizden olabilir. Artı 0 Eksi
Oyun içi MSI Afterburner ile verileri gönderir misiniz? Bir anda düşüp, diğer oyunlarda değişmemesi oyunda bir ayarı değiştirmenizden olabilir.
KS KS A Alperen Aksoy Femtopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 eyupensar98 dedi: Oyun içi MSI Afterburner ile verileri gönderir misiniz? Bir anda düşüp, diğer oyunlarda değişmemesi oyunda bir ayarı değiştirmenizden olabilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar değiştirmedim. Alperen Aksoy dedi: Herhangi bir ayar değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Birkaç dakika bekleyince 50 60 oluyor , 1 saat civarı oynayınca 70 fps falan daha fazlası çıkmıyor. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Oyun içi MSI Afterburner ile verileri gönderir misiniz? Bir anda düşüp, diğer oyunlarda değişmemesi oyunda bir ayarı değiştirmenizden olabilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar değiştirmedim. Alperen Aksoy dedi: Herhangi bir ayar değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Birkaç dakika bekleyince 50 60 oluyor , 1 saat civarı oynayınca 70 fps falan daha fazlası çıkmıyor.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 10 Şubat 2024 #4 Alperen Aksoy dedi: Eki Görüntüle 2112085Herhangi bir ayar değiştirmedim. Birkaç dakika bekleyince 50 60 oluyor , 1 saat civarı oynayınca 70 fps falan daha fazlası çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanımları da ekleyin. Güç seçeneklerinden performans moduna getirin ayarı. Ayrıca oyunun ayarlarını biraz arttırın. Artı 0 Eksi
Alperen Aksoy dedi: Eki Görüntüle 2112085Herhangi bir ayar değiştirmedim. Birkaç dakika bekleyince 50 60 oluyor , 1 saat civarı oynayınca 70 fps falan daha fazlası çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanımları da ekleyin. Güç seçeneklerinden performans moduna getirin ayarı. Ayrıca oyunun ayarlarını biraz arttırın.
KS KS A Alperen Aksoy Femtopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #5 eyupensar98 dedi: Hocam kullanımları da ekleyin. Güç seçeneklerinden performans moduna getirin ayarı. Ayrıca oyunun ayarlarını biraz arttırın. Genişletmek için tıkla... Güç seçenekleri performansta , zaten oyunun ayarları yüksekti böyle olunca düşürdüm , kullanımlar derken anlamadım ne dediğinizi. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Hocam kullanımları da ekleyin. Güç seçeneklerinden performans moduna getirin ayarı. Ayrıca oyunun ayarlarını biraz arttırın. Genişletmek için tıkla... Güç seçenekleri performansta , zaten oyunun ayarları yüksekti böyle olunca düşürdüm , kullanımlar derken anlamadım ne dediğinizi.