H HitNova Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #11 Benim param bu kadarına yetti Arkadaşlar sistemi aldım nasıl parça değiştirecem Caner Uncu dedi: Genel olarak yeterli olur ama darboğaza düştüğü oyunlar olabilir. Bütçe varsa yükseltilebilir. Genişletmek için tıkla... Yükseltecem para toplayacam i5 13.nesil işlemci alacam kino dedi: 750W Gold PSU eklemek yerine SSD'yi 1 TB yapsaydın gayrı. RTX 4090 mı besleteceksin, hepi topu 200W güç tüketsin o sistem. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma kasa dış görünüşü güzel geldi 750 watt birlikte satılıyor o yüzden 584297 dedi: Monitörü VA panel seçmeseydin keşke, ayrıyeten alsaydın. Onun haricinde parçalar falan iyi. Genişletmek için tıkla... Monitöre bütçe yetmedi onunla devam edeceğim Prokas dedi: Bu sistemi iade edip yukarıda attığım sistemi almalısın. Senin için en uygunu bu. Genişletmek için tıkla... Gaming gen tr nasıl iade edeceğim bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz Son düzenleme: 30 Aralık 2023
Benim param bu kadarına yetti Arkadaşlar sistemi aldım nasıl parça değiştirecem Caner Uncu dedi: Genel olarak yeterli olur ama darboğaza düştüğü oyunlar olabilir. Bütçe varsa yükseltilebilir. Genişletmek için tıkla... Yükseltecem para toplayacam i5 13.nesil işlemci alacam kino dedi: 750W Gold PSU eklemek yerine SSD'yi 1 TB yapsaydın gayrı. RTX 4090 mı besleteceksin, hepi topu 200W güç tüketsin o sistem. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma kasa dış görünüşü güzel geldi 750 watt birlikte satılıyor o yüzden 584297 dedi: Monitörü VA panel seçmeseydin keşke, ayrıyeten alsaydın. Onun haricinde parçalar falan iyi. Genişletmek için tıkla... Monitöre bütçe yetmedi onunla devam edeceğim Prokas dedi: Bu sistemi iade edip yukarıda attığım sistemi almalısın. Senin için en uygunu bu. Genişletmek için tıkla... Gaming gen tr nasıl iade edeceğim bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz