i3 12100F RTX3050 sisteme 500W PSU yeterli midir?

Elgeel

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı PSU'dan gelen aşırı yüksek sesten dolayı İtopya desteğe yollamıştım.
Sanırım da bir şey yapmamışlar, çünkü kontrol kağıdında her parçaya "CPU fanları kontrol edildi, ses normal görüldü" yazmışlar. ( CPU fanı da şikayetlerim arasındaydı). Neyse sistemi kurdum, denemek için prize taktım, ses geliyor mu diye sıfır ses çalışıyordu. Sonra SSD ve HDD'mi taktım. Yine hafif cızırtı sesi çıkarmaya başladı eskisi gibi, traktör sesi olmasa da.
Bende acaba sistemin Watt'ı ekstra SSD ve HDD'yi yetmiyor mu diye düşündüm.
500W PSU sizce bu sisteme yeterli olur mu?
Gigabyte 3050 OC Edition.
i3 12100F.
2X G.Skill 8 GB 3600MHz RAM.
500 GB M.2 SSD.
120 GB SSD.
500 GB hard disk.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU modeli nedir?

Yeter yetmesine de PSU linkini de atarsan iyi olur.

Bahsettiğiniz parçaların (HDD ve SSD) çekeceği güç, toplam 10W gibi düşük bir değerdir. PSU modeli nedir? HDD'den geliyor olabilir ses. Birde yalnızca SSD takılıyken sesi kontrol edin.

POWER BOOST VK-P1900B 500W Rainbow Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
Kasa bu psu ile beraber

Ses net bir şekilde psudan geliyor. Hard disk çıkartıp denedim. Servise gönderdim adamlar hiç bir şey yapmadan geri göndermiş şaka gibi .

Son düzenleme:
Çöplük hocam kasa ve PSU.

Çöplük hocam kasa ve PSU.
Evet stok bitmeden hızlı alayım diye özelleştirme yapmadım 2-3 gün daha stoğu bitmedi.

Havaya kaldırdıgımda ses azalıyor ve ssdyi çıkarıp denediğimde ses gitti çok garip. Titreşim sesi gibi ses geliyor tüm kasadan ne yapmalı çözümü olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…