i3 12100F & RTX3060 sistem CS2'de düşük FPS veriyor

EfecanDurmaz

Centipat
Bayağıdır CS oynamıyordum, Valorant oynuyordum. CS girdiğimde FPS eskiden 150-200 iken şimdi 90'dan yukarı çıkmıyor. Düşük diye format attım ama yine aynı. Çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ekran kartına göre biraz güçsüz işlemci OC (overclock) aç sorun düzelebilir ama kesin düzelir diyemem.
C diskin çok dolmuştur temp dosyalarını temizle.
Tavsiyem bilgisayarının sağlıklı çalışmasını istiyorsan C diskinin %40'ını boş bırak.

İşlemci ekran kartına göre biraz güçsüz işlemci OC (overclock) aç sorun düzelebilir ama kesin düzelir diyemem.
C diskin çok dolmuştur temp dosyalarını temizle.
Tavsiyem bilgisayarının sağlıklı çalışmasını istiyorsan C diskinin %40'ını boş bırak.

Reis araştırıp aldım bu zamana kadar darboğaz yoktu ve formatladım zaten bomboş disk Valorant'ta 300 CS de 80.

CS2 ayarlarını kontrol et yükseğe çektiysen veya RTX açtıysan düşmüş olabilir.

Hocam diğer oyunlarda test et sistemde sorun olup olmadığını, CS2 hala çok bozuk bir oyun oturup güncelleme beklemek dışında pek bir seçeneğin yok Valve kaç aydır toplayamadı lanet oyunu.

Hocam diğer oyunlarda test et sistemde sorun olup olmadığını, CS2 hala çok bozuk bir oyun oturup güncelleme beklemek dışında pek bir seçeneğin yok Valve kaç aydır toplayamadı lanet oyunu.

İşte diğer oyunlarda sorun hiç yok Valorant oynuom 300FPS Sons of The Forest Full ayar RTX açık 100FPS Forza 90 ETS en fulde 2K da 90FPS ama CS Low ayarda 80FPS anlamsız ve sistemi bugün resetledim.

i3 serisinde ön bellek düşük kaldığı için yüksek FPS vermiyor. i3 13100F ve RX 6600 XT ile 1440p Low - medium ayarlarda 150/250 FPS arası oynatıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı