Başlıka belirttiğim sistemle yoğunluklu olarak FiveM oynayacağım. Herhangi bir kasma donma olur mu? Ekstra olarak Valorant CS:GO gibi oyunlar da buna dahil.
Arkadaşın yazdığı FPS'ler çok abartı. FiveM oynarken ortalama 100 FPS falan alırsınız. Valorant için bir fikrim yok, CS:GO'dan da 250 FPS falan alabilirsiniz.
Arkadaşın yazdığı FPS'ler çok abartı. FiveM oynarken ortalama 100 FPS falan alırsınız. Valorant için bir fikrim yok, CS:GO'dan da 250 FPS falan alabilirsiniz.
RX 6600 i3 12100F ile FiveM'de Ultra ayarlarda ortalama 80-100FPS alıyorum, en düşüğe alsam bile 200'ü görmüyor darboğaz oluyor. Valorant'ta 300 civarı evet fakat CS:GO'da 300-400 civarı alıyorum. Benim sistem mi bozuk yoksa siz mi salladınız? Sorunun cevabı açık bence.
hocam yukarıda k i arkadaş gta oynamamış hiç herhalde gtx 1660 s de bile 300 fps alıyorum fivem ' da mod vb bir şey kullanmıyorum 200 fps rahat alırsınız.
hocam yukarıda k i arkadaş gta oynamamış hiç herhalde gtx 1660 s de bile 300 fps alıyorum fivem ' da mod vb bir şey kullanmıyorum 200 fps rahat alırsınız.