p0etika1 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Önceki zamanlarda hiçbir dropsuz kayıt alabiliyordum Insight.gg üzerinden. Şu anda fazlaca drop kasma yaşıyorum, SS GG'den almayı denedim fakat almıyor o da. Sorunu nasıl çözebilirim?
Önceki zamanlarda hiçbir dropsuz kayıt alabiliyordum Insight.gg üzerinden. Şu anda fazlaca drop kasma yaşıyorum, SS GG'den almayı denedim fakat almıyor o da. Sorunu nasıl çözebilirim?
Kuzey games Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopum : G770 excalabur intel i7 RTX ekran kartı Tablet kullanıyorum Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #2 Merhaba öncelikle sizin kullandığınız video kaydediciği öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
KS KS p0etika1 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #3 Kuzey games dedi: Merhaba öncelikle sizin kullandığınız video kaydediciği öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İnsight capture. Artı 0 Eksi
Kuzey games dedi: Merhaba öncelikle sizin kullandığınız video kaydediciği öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İnsight capture.