zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 717 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #51 Proveit dedi: Komple stokta kalmadı yazıyor şu an. Hala tekrar eklenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Eder.
Proveit dedi: Komple stokta kalmadı yazıyor şu an. Hala tekrar eklenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Eder.
Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #53 AirPippen dedi: Aldım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum yeni mi aldın? Şu an stokta görünmüyor da.
AirPippen dedi: Aldım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum yeni mi aldın? Şu an stokta görünmüyor da.
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 15 Temmuz 2022 #54 Proveit dedi: Dostum yeni mi aldın? Şu an stokta görünmüyor da. Genişletmek için tıkla... Hayır saat 10 civarı almıştım.
Proveit dedi: Dostum yeni mi aldın? Şu an stokta görünmüyor da. Genişletmek için tıkla... Hayır saat 10 civarı almıştım.
S Stormys Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 25 16 Temmuz 2022 #55 Ben de birkaç saat uğraştım ama alamadım.. Hiç stabil olmayan bir alışveriş deneyimiydi, hele ki başları fiyaskoydu. Alanlara hayırlı olsun.
Ben de birkaç saat uğraştım ama alamadım.. Hiç stabil olmayan bir alışveriş deneyimiydi, hele ki başları fiyaskoydu. Alanlara hayırlı olsun.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #56 stok var şuanda...
S Stormys Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 25 16 Temmuz 2022 #57 EagleEnes dedi: stok var şuanda... Genişletmek için tıkla... Yatmadan önce şansına belki tuttururum diye girdim, stok varmış ve hemen bir intel çaktım Harika oldu bu! @Proveit buralarda mısın?
EagleEnes dedi: stok var şuanda... Genişletmek için tıkla... Yatmadan önce şansına belki tuttururum diye girdim, stok varmış ve hemen bir intel çaktım Harika oldu bu! @Proveit buralarda mısın?
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #58 berkyekeduz dedi: Çok bir fark yok bence hocam. 10-15 FPS üzülmeye gerek yok. bazı oyunlarda 2060, 6600'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 3060 ile yarışan bir kart. 10-15 FPS az mı AAA oyunlar için?
berkyekeduz dedi: Çok bir fark yok bence hocam. 10-15 FPS üzülmeye gerek yok. bazı oyunlarda 2060, 6600'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 3060 ile yarışan bir kart. 10-15 FPS az mı AAA oyunlar için?
Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #59 Stormys dedi: Yatmadan önce şansına belki tuttururum diye girdim, stok varmış ve hemen bir intel çaktım Harika oldu bu! @Proveit buralarda mısın? Genişletmek için tıkla... Ah ya gene kalmamış stok.... Telefonum bozuldu onla uğraşırken gene kaçırdım hocam.
Stormys dedi: Yatmadan önce şansına belki tuttururum diye girdim, stok varmış ve hemen bir intel çaktım Harika oldu bu! @Proveit buralarda mısın? Genişletmek için tıkla... Ah ya gene kalmamış stok.... Telefonum bozuldu onla uğraşırken gene kaçırdım hocam.
ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2022 #60 zeuswishing dedi: Bu PSU hakkında bilgisi olan var mı c4 e benziyor ? Genişletmek için tıkla... Fsp en iyi PSU markalarından biridir.
zeuswishing dedi: Bu PSU hakkında bilgisi olan var mı c4 e benziyor ? Genişletmek için tıkla... Fsp en iyi PSU markalarından biridir.