Heisenbergg35 Megapat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 153 16 Temmuz 2022 #61 ForzaX dedi: Fsp en iyi PSU markalarından biridir. Genişletmek için tıkla... Marka olarak bakmamak lazım model olarak bakmak lazım koydukları PSU giriş seviyesinin giriş seviyesi.
ForzaX dedi: Fsp en iyi PSU markalarından biridir. Genişletmek için tıkla... Marka olarak bakmamak lazım model olarak bakmak lazım koydukları PSU giriş seviyesinin giriş seviyesi.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 16 Temmuz 2022 #62 İntel sistemin kasası değişmiş, egzoz fanı bile yok. Alınır mı o şekilde? Şahsen ben o kasayı hiç beğenmedim.
İntel sistemin kasası değişmiş, egzoz fanı bile yok. Alınır mı o şekilde? Şahsen ben o kasayı hiç beğenmedim.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.890 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #63 Donkobus dedi: İntel sistemin kasası değişmiş, egzoz fanı bile yok. Alınır mı o şekilde? Şahsen ben o kasayı hiç beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Alınır. Ona rağmen hala fiyata mükemmel düzeyde. Hiç düşünme.
Donkobus dedi: İntel sistemin kasası değişmiş, egzoz fanı bile yok. Alınır mı o şekilde? Şahsen ben o kasayı hiç beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Alınır. Ona rağmen hala fiyata mükemmel düzeyde. Hiç düşünme.
Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #64 Sistemi az önce aldım. İlk satışa sunulduğu halinden sonra yapılmış değişiklikler neler bilen var mı?
Sistemi az önce aldım. İlk satışa sunulduğu halinden sonra yapılmış değişiklikler neler bilen var mı?
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #65 Proveit dedi: Sistemi az önce aldım. İlk satışa sunulduğu halinden sonra yapılmış değişiklikler neler bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kasa, RAM değişmiş.
Proveit dedi: Sistemi az önce aldım. İlk satışa sunulduğu halinden sonra yapılmış değişiklikler neler bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kasa, RAM değişmiş.
Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #66 AirPippen dedi: Kasa, RAM değişmiş. Genişletmek için tıkla... Ram Kingston'dı sanırım önceki halinde. Ramler arasında çok kalite farkı olur mu acaba?
AirPippen dedi: Kasa, RAM değişmiş. Genişletmek için tıkla... Ram Kingston'dı sanırım önceki halinde. Ramler arasında çok kalite farkı olur mu acaba?
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #67 Proveit dedi: RAM Kingston'dı sanırım önceki halinde. RAM'ler arasında çok kalite farkı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... RAM önemli değil de kasanın değişmesi kötü olmuş.
Proveit dedi: RAM Kingston'dı sanırım önceki halinde. RAM'ler arasında çok kalite farkı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... RAM önemli değil de kasanın değişmesi kötü olmuş.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 16 Temmuz 2022 #68 Emma Stone dedi: Alınır. Ona rağmen hala fiyata mükemmel düzeyde. Hiç düşünme. Genişletmek için tıkla... Yiyorlar sistemi, elimde kart kalakaldım.
Emma Stone dedi: Alınır. Ona rağmen hala fiyata mükemmel düzeyde. Hiç düşünme. Genişletmek için tıkla... Yiyorlar sistemi, elimde kart kalakaldım.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 16 Temmuz 2022 #69 Bu kasaya sonradan 3070 takabilir miyim? (Bir de meraktan soruyorum, normalde ederi ne kadar olur bunun?) Son düzenleme: 16 Temmuz 2022
Bu kasaya sonradan 3070 takabilir miyim? (Bir de meraktan soruyorum, normalde ederi ne kadar olur bunun?)
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 16 Temmuz 2022 #70 Emma Stone dedi: Alınır. Ona rağmen hala fiyata mükemmel düzeyde. Hiç düşünme. Genişletmek için tıkla... Bu arada site güvenilir mi? Bir arkadaş bi ara sorun yaşamıştı kasa komple kırık gelmişti. Şikayetvar'da çok şikayet görmüştüm bu sabah, site hakkında.
Emma Stone dedi: Alınır. Ona rağmen hala fiyata mükemmel düzeyde. Hiç düşünme. Genişletmek için tıkla... Bu arada site güvenilir mi? Bir arkadaş bi ara sorun yaşamıştı kasa komple kırık gelmişti. Şikayetvar'da çok şikayet görmüştüm bu sabah, site hakkında.