B braixein Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 RAM 16 GB RAM 2666 MHz SSD veya HDD modeli MLD M300 NVMe SSD (500GB) Ekran kartı GIGABYTE RX 6600 8GB Anakart GIGABYTE H610M H DDR4 İşlemci İntel Core i3-12100F Merhaba, benim bazı uygulamalarda örneğin: Steam, Spotify benzeri uygulamalarda mouse takılması yaşıyorum uygulamayı kullanamıyorum bile. Windows 11'den 10'a geçtim yine takılıyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Merhaba, benim bazı uygulamalarda örneğin: Steam, Spotify benzeri uygulamalarda mouse takılması yaşıyorum uygulamayı kullanamıyorum bile. Windows 11'den 10'a geçtim yine takılıyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 Bilgisayar da donuyor mu aynı zamanda? Artı 0 Eksi
KS KS B braixein Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 ferr dedi: Bilgisayar da donuyor mu aynı zamanda? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayar da donuyor uygulamadan çıktığım zaman düzeliyor. Artı 0 Eksi
ferr dedi: Bilgisayar da donuyor mu aynı zamanda? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayar da donuyor uygulamadan çıktığım zaman düzeliyor.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #4 braixein dedi: Evet bilgisayar da donuyor uygulamadan çıktığım zaman düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Donduğunda CTRL+Shift+Windows+b kombinasyonunu yapıp bekler misiniz? Düzeliyor mu öyle yapınca? Artı 0 Eksi
braixein dedi: Evet bilgisayar da donuyor uygulamadan çıktığım zaman düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Donduğunda CTRL+Shift+Windows+b kombinasyonunu yapıp bekler misiniz? Düzeliyor mu öyle yapınca?
KS KS B braixein Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 ferr dedi: Donduğunda CTRL+Shift+Windows+b kombinasyonunu yapıp bekler misiniz? Düzeliyor mu öyle yapınca? Genişletmek için tıkla... Düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar donmaya başlıyor. DDU ile kaldırıp tekrar yükledim yine aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
ferr dedi: Donduğunda CTRL+Shift+Windows+b kombinasyonunu yapıp bekler misiniz? Düzeliyor mu öyle yapınca? Genişletmek için tıkla... Düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar donmaya başlıyor. DDU ile kaldırıp tekrar yükledim yine aynı sorunu yaşıyorum.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #6 braixein dedi: Düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar donmaya başlıyor. DDU ile kaldırıp tekrar yükledim yine aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var şuanlık öyle düzeltiyorum, eski sürücülere dönmeyi denemedim. Denersen işe yarayabilir. Muhtemelen sürücü sorunu. Artı 0 Eksi
braixein dedi: Düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar donmaya başlıyor. DDU ile kaldırıp tekrar yükledim yine aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var şuanlık öyle düzeltiyorum, eski sürücülere dönmeyi denemedim. Denersen işe yarayabilir. Muhtemelen sürücü sorunu.