i3-12100F - RX6600 XT sisteme 500W PSU yeterli mi?

Rality

Hectopat
Sistem özelliklerim:
i3-12100F
RX 6600 XT.
16 GB RAM.
H610M-A anakart.
PSU ise High Power 500W HPE-500-A125
Yaklaşık 2 hafta önce ekran kartını aldım fakat bu PSU 6 pinli ekran kartı 8 pin istiyor dönüştürücü ile ek yapılarak çalıştırmıştım fakat dönüştürücü yandı ne yapmalıyım? Yeni dönüştürücü alacağım fakat o da yanabilir PSU'yu verip üstüne kaç TL versem 2.el PSU alabilirim?

500W PSU yetmez 650W almanızı öneririm.

Hocam ikisi de iyi ama ikinci el almanızı önermem kendi PSU nuzu satıp biraz daha ekleyip sıfır almak en doğrusu 600W alın ama 2.el 650 almayın ama yine de size kalmış bir şey.

Hocam bana kalsa satıp alırım zaten de yaşım reşit değil ailem uğraşmaz o yüzden takas + üstüne para ekleyip almayı düşünüyorum hem bu aynı şehirde daha iyi olur.

Hocam bana kalsa satıp alırım zaten de yaşım reşit değil ailem uğraşmaz o yüzden takas + üstüne para ekleyip almayı düşünüyorum hem bu aynı şehirde daha iyi olur.

O zaman PSU da sıkıntı yoksa tabii ki de yapılır.

Daha önce hiç 2.el ürün almadım diyelim satan kişiyle buluştum parasını verdim eve bir geldim çalışmıyor o zaman ne yapabilirim?

Onu bende bilmiyorum ama deneyip alın bence ya da 2.el bilgisayar dükkanlarından alsanız olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…