mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 17 Haziran 2022 #11 crenna dedi: Ya kafayı yiyeceğim kaç gündür.. İndirim oluyor ertesi gün alırım diyorum bi bakıyorum bir şeyin stoğu tükenmiş.. Genişletmek için tıkla... Çok uygun fiyatlıydı hocam normal bu sistemin stoğunun bitmesi.
crenna dedi: Ya kafayı yiyeceğim kaç gündür.. İndirim oluyor ertesi gün alırım diyorum bi bakıyorum bir şeyin stoğu tükenmiş.. Genişletmek için tıkla... Çok uygun fiyatlıydı hocam normal bu sistemin stoğunun bitmesi.
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #12 mrCPD dedi: Çok uygun fiyatlıydı hocam normal bu sistemin stoğunun bitmesi. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama dediğim gibi hep akşamüstü görüyorum bu indirimleri ve İstanbul'da yaşadığım için gidip almak istediğim için oluyor bunlar..
mrCPD dedi: Çok uygun fiyatlıydı hocam normal bu sistemin stoğunun bitmesi. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama dediğim gibi hep akşamüstü görüyorum bu indirimleri ve İstanbul'da yaşadığım için gidip almak istediğim için oluyor bunlar..
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 17 Haziran 2022 #13 crenna dedi: Evet öyle ama dediğim gibi hep akşamüstü görüyorum bu indirimleri ve İstanbul'da yaşadığım için gidip almak istediğim için oluyor bunlar.. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam biraz sabırlı olun uygun sistemler çoğalmaya başladı.
crenna dedi: Evet öyle ama dediğim gibi hep akşamüstü görüyorum bu indirimleri ve İstanbul'da yaşadığım için gidip almak istediğim için oluyor bunlar.. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam biraz sabırlı olun uygun sistemler çoğalmaya başladı.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #14 Hocam bence biraz daha sabredip ekran kartı stoğu gelmesini bekleyebilirsiniz.
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #15 mrCPD dedi: Sağlık olsun hocam biraz sabırlı olun uygun sistemler çoğalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... ŞenolGüneş dedi: Hocam bence biraz daha sabredip ekran kartı stoğu gelmesini bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. Son kez bunu kontrol eder misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
mrCPD dedi: Sağlık olsun hocam biraz sabırlı olun uygun sistemler çoğalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... ŞenolGüneş dedi: Hocam bence biraz daha sabredip ekran kartı stoğu gelmesini bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. Son kez bunu kontrol eder misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 17 Haziran 2022 #16 crenna dedi: Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. Son kez bunu kontrol eder misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu sisteminde stoğu yok hocam
crenna dedi: Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. Son kez bunu kontrol eder misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu sisteminde stoğu yok hocam
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.429 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #17 crenna dedi: Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. Son kez bunu kontrol eder misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu ne hocam? Ekran kartı nerede?
crenna dedi: Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. Son kez bunu kontrol eder misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu ne hocam? Ekran kartı nerede?
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #18 mrCPD dedi: Bu sisteminde stoğu yok hocam Genişletmek için tıkla... NoBMPR R8 dedi: Bu ne hocam? Ekran kartı nerede? Genişletmek için tıkla... Sanırım ben hayal görmeye başladım artık daha demin her şey normaldi
mrCPD dedi: Bu sisteminde stoğu yok hocam Genişletmek için tıkla... NoBMPR R8 dedi: Bu ne hocam? Ekran kartı nerede? Genişletmek için tıkla... Sanırım ben hayal görmeye başladım artık daha demin her şey normaldi
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Haziran 2022 #19 crenna dedi: Ya kafayı yiyeceğim kaç gündür.. İndirim oluyor ertesi gün alırım diyorum bi bakıyorum bir şeyin stoğu tükenmiş.. Genişletmek için tıkla... Pauranın stoğu yenilendi.
crenna dedi: Ya kafayı yiyeceğim kaç gündür.. İndirim oluyor ertesi gün alırım diyorum bi bakıyorum bir şeyin stoğu tükenmiş.. Genişletmek için tıkla... Pauranın stoğu yenilendi.
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 17 Haziran 2022 #20 Bir süre ara verin