ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #21 Hocam ilk atılan sistemin stoğu gelmiş hemen bakabilirsiniz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Hocam ilk atılan sistemin stoğu gelmiş hemen bakabilirsiniz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 17 Haziran 2022 #22 Bekleme, sipariş et.
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #23 Hatırlatmalar için teşekkürler arkadaşlar. Sonunda siparişi verdim..
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #24 crenna dedi: Hatırlatmalar için teşekkürler arkadaşlar. Sonunda siparişi verdim.. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
crenna dedi: Hatırlatmalar için teşekkürler arkadaşlar. Sonunda siparişi verdim.. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #25 Arkadaşım da yeni bir sistem almak istiyor sizce tercihini hangisinden yana yapmalı? Wtcn sistemindeki işlemciyi 5600 yapmak istiyor eğer o kasayı tercih ederse. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Arkadaşım da yeni bir sistem almak istiyor sizce tercihini hangisinden yana yapmalı? Wtcn sistemindeki işlemciyi 5600 yapmak istiyor eğer o kasayı tercih ederse. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #26 Benim tercihim RTX 3060 bulunan yada RX 6600 bulunan sistem olurdu. ( Yeni konu açarsanız çok daha iyi olur )
Benim tercihim RTX 3060 bulunan yada RX 6600 bulunan sistem olurdu. ( Yeni konu açarsanız çok daha iyi olur )
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #27 ŞenolGüneş dedi: Benim tercihim RTX 3060 bulunan yada RX 6600 bulunan sistem olurdu. ( Yeni konu açarsanız çok daha iyi olur ) Genişletmek için tıkla... Yeni konu açma sınırırım bulunmakta, buradan devam edilmesini söyledi moderasyon.
ŞenolGüneş dedi: Benim tercihim RTX 3060 bulunan yada RX 6600 bulunan sistem olurdu. ( Yeni konu açarsanız çok daha iyi olur ) Genişletmek için tıkla... Yeni konu açma sınırırım bulunmakta, buradan devam edilmesini söyledi moderasyon.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #28 crenna dedi: Yeni konu açma sınırırım bulunmakta, buradan devam edilmesini söyledi moderasyon. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. RX 6600 RTX 3060`dan daha iyi diye biliyorum.
crenna dedi: Yeni konu açma sınırırım bulunmakta, buradan devam edilmesini söyledi moderasyon. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. RX 6600 RTX 3060`dan daha iyi diye biliyorum.
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #29 ŞenolGüneş dedi: Tamam hocam. RX 6600 RTX 3060`dan daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 6600 için driver sorunu vs. var diyorlardı acaba bu konuda bilginiz bulunmakta mı?
ŞenolGüneş dedi: Tamam hocam. RX 6600 RTX 3060`dan daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 6600 için driver sorunu vs. var diyorlardı acaba bu konuda bilginiz bulunmakta mı?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #30 crenna dedi: 6600 için driver sorunu vs. var diyorlardı acaba bu konuda bilginiz bulunmakta mı? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sürücüler hakkında bilgim bulunmamaktadır ama konu açabildiğiniz zaman bunu sorabilirsiniz.
crenna dedi: 6600 için driver sorunu vs. var diyorlardı acaba bu konuda bilginiz bulunmakta mı? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sürücüler hakkında bilgim bulunmamaktadır ama konu açabildiğiniz zaman bunu sorabilirsiniz.