VOK-SCHOOL/INTEL Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
Şu Intel için RAM frekansı sıkıntısı alt seviye anakartlarda beni bitiriyor ya abicim 4000 MHz sınırı koysan ölür müsün? RAM frekansını neden sınırlandırıyorsun. Gidip daha üst seviye anakart aldırmaya mecbur kıldırması beni delirtiyor.
Şu Intel için RAM frekansı sıkıntısı alt seviye anakartlarda beni bitiriyor ya abicim 4000 MHz sınırı koysan ölür müsün? RAM frekansını neden sınırlandırıyorsun. Gidip daha üst seviye anakart aldırmaya mecbur kıldırması beni delirtiyor.
Arkadaşlarım fiyatın çok olduğu konusunda yanıldım piyasadan geri kalmışım ancak i3 sisteme otomatik olarak güvensiz bakıyorum. Konudaki bilgisizliğimi affedin )