i3 12100F sistem için 1660 SUPER vs RX 6600

cha1n

Decapat
Daha fazla  
Selamlar.

i3 12100F'in yanına 1660 Super mi yoksa RX 6600 mü almalıyım? RX 6600'ün performans olarak çok daha iyi olduğunun farkındayım ama araştırdığım kadarıyla AMD ekran kartlarından cok fazla şikayetçi olan insan var. Gercekten böyle driver sorunları vs. çıkıyorsa biraz daha az performans olsun ama kafam rahat olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX6600 güç olarak almanız daha iyi. 1660 çok geride kaldı artık...

Asıl problem 6600 den alacağın performansı 1660S den alamıyacak olman.

Hocam ben daha önce AMD ve NVIDIA ekran kartı kullandım. Çevremde de çok eskilerden beri AMD ekran kartı kullananlar var. Maşallah diyelim ama henüz bir problem yaşamadım. Umarım da yaşamayız Bu sebeple RX 6600 varken 1660S almak aşırı mantıksız olacaktır.

Çıkabilecek sorunlar birkaç güncelleme vs. ile çözülebilir demi

Hocam ben şu an RX 6600 kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok sana tavsiyem mutlaka ekran kartını alırken markasına dikkat et ben ASUS Dual kullanıyorum ben daha ekran kartının 60 dereceyi geçtiğini görmedim ve ayrıca RX 6600 alacaksan AMD bir işlemci al performans çok fazla artıyor.

Çıkabilecek sorunlar birkaç güncelleme vs. ile çözülebilir demi
Hocam bir problem yaşamadım ve çevremden de görmedim. Yazılımsal bir problem çıkarsa aynı NVIDIA da olduğu gibi "hotfix" ile hemen müdahale ederler. Yani bir problem yaşamazsınız. Milyonlarca kişi kullanıyor.

Elimde XFX var. Tavsiye ederim. Soğutma performansı gerçekten iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…