i3 12100F sistem ne kadar eder?

Hocam öyle bir fiyata güzel bir pc. Ama ekran kartı yeni olduğu için teknik problemleri çok diye biliyorum beta tester olmaya değmez bence 14.500 TL.
Battlefield sorunu canımı sıktı ve CS:GO'ya girince konsola "Arc Rendering" sorunu spamlıyor onun dışında iyi gibi.

Bu arada:

Sistemin sıfırı sanırım ortalama 23K civarında.

Battlefield sorunu canımı sıktı ve CS:GO'ya girince konsola "Arc Rendering" sorunu spamlıyor onun dışında iyi gibi.

Bu arada:
Eki Görüntüle 1898031

Sistemin sıfırı sanırım ortalama 23K civarında.
Bende konsollarda sorun spamlarından komut yazamıyorum bile. Birde hocam itopya'dan alacaksanız uzun vade kısa vade olayı var. Şöyle anlatayım başta kısa vade var. Kısa vade'de PC'nin fiyatı daha uygun, bütçe dostu oluyor. Kısa vadenin sonlarına doğru bu fiyat 500 TL, 1000 TL yavaş yavaş artıyor SONRA UZUN VADE GELİP BİR ANDA PATLIYOR 25K OLUYOR BU PC!

Vallahi benim PC'de öyle oldu hocam. Bende şaşırdım, 2 ayda nasıl 2 katına çıktı diye.

Vallahi benim PC'de öyle oldu hocam. Bende şaşırdım, 2 ayda nasıl 2 katına çıktı diye.
İtopya sayesinde hocam.

Ben yatıyorum konuyu takipten çıkarıyorum iyi geceler iyi akşamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…