Akif1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Intel ARC A750 Anakart PRO H610M-E DDR4 İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-12100F Öncelikle merhaba. Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Artık çok sıkıldım, bilgisayarı alalı 2 ay falan oldu. Minidump: dmp.rar
Öncelikle merhaba. Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Artık çok sıkıldım, bilgisayarı alalı 2 ay falan oldu. Minidump: dmp.rar
Çözüm 181951 28 Ocak 2024 RAM problemi muhtemelen, kontrol edelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RAM problemi muhtemelen, kontrol edelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fizik Mareşalı Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 95 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #2 Akif1 dedi: Öncelikle merhaba. Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Artık çok sıkıldım, bilgisayarı alalı 2 ay falan oldu. Minidump: dmp.rar Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüler güncel mi değilse güncelleyin ve tüm driverlar yüklü mü onu da kontrol edin. Artı 0 Eksi
Akif1 dedi: Öncelikle merhaba. Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Artık çok sıkıldım, bilgisayarı alalı 2 ay falan oldu. Minidump: dmp.rar Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüler güncel mi değilse güncelleyin ve tüm driverlar yüklü mü onu da kontrol edin.
KS KS Akif1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Fizik Mareşalı dedi: Tüm sürücüler güncel mi değilse güncelleyin ve tüm driverlar yüklü mü onu da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam. Driverlar da yüklü. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Fizik Mareşalı dedi: Tüm sürücüler güncel mi değilse güncelleyin ve tüm driverlar yüklü mü onu da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam. Driverlar da yüklü.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 28 Ocak 2024 #4 RAM problemi muhtemelen, kontrol edelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
RAM problemi muhtemelen, kontrol edelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Akif1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #5 181951 dedi: RAM problemi muhtemelen, kontrol edelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam birçok hata verdiği için kapattım testi,servise göndereceğim gibi duruyor. Dosya Ekleri IMG_20240129_123802.jpg 192,9 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
181951 dedi: RAM problemi muhtemelen, kontrol edelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam birçok hata verdiği için kapattım testi,servise göndereceğim gibi duruyor.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 29 Ocak 2024 #6 Akif1 dedi: Hocam birçok hata verdiği için kapattım testi,servise göndereceğim gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Akif1 dedi: Hocam birçok hata verdiği için kapattım testi,servise göndereceğim gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
KS KS Akif1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #7 181951 dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımınız için teşekkür ederim, iyi günler. Artı 0 Eksi
181951 dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımınız için teşekkür ederim, iyi günler.