i3 12100F sistem yükseltimeli mi?

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Sorum başlıktaki gibi. Tüm sistem özelliklerim aşağıda;
i3 12100F.
24 GB DDR4 3200MHz RAM (8x16)
EVGA 1660 Super.
500 GB M.2 SSD.
Aklımda 2. el 2070 Super almak var ama işlemciyi i5 13. nesil de yapabilirim. Hangisi daha mantıklı?

Sistem yükseltmek için sevdiğiniz oyunlar kasmaya başlanırsa yükseltilir. Dünya çapında en çok kullanılan kart 1650 oyuncularda o yüzden çok iyi fiyat olmadıkça yükseltmeyin birikim yapın.

Ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapabilirsin. Eğer SSD yetersiz geliyorsa, 1TB'lık bir SSD tercih etmeni öneririm. Daha fazla depolama, sistem performansını artırabilir ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar.

Sistem yükseltmek için sevdiğiniz oyunlar kasmaya başlanırsa yükseltilir. Dünya çapında en çok kullanılan kart 1650 oyuncularda o yüzden çok iyi fiyat olmadıkça yükseltmeyin birikim yapın.
144Hz oynadığım için çoğu oyunda ekran kartım 75-80C'leri görüyor.

Ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapabilirsin. Eğer SSD yetersiz geliyorsa, 1TB'lık bir SSD tercih etmeni öneririm. Daha fazla depolama, sistem performansını artırabilir ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar.
Bütçem sadece birine yetebilir SSD gayet yeterli. Ekran kartımı işlemcimi kararsı kaldım.

Son düzenleme:
Ekran kartına bakın hocam işlemciniz yeterli.

144Hz oynadığım için çoğu oyunda ekran kartım 75-80C'leri görüyor.

Bütçem sadece birine yetebilir SSD gayet yeterli. Ekran kartımı işlemcimi kararsı kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı