Gördüğünüz gibi işlemcimin en fazla %10 kullanıyor. Ne yapmam lazım normal mi? Ayrıyeten aynı donanıma sahip olan kişiler yüksek ayarlarda 250-300 FPS alırken ben 190-250 Valorant'ta çok fazla dalgalanıyor FPS3-12100F.
Gördüğünüz gibi işlemcimin en fazla %10 kullanıyor. Ne yapmam lazım normal mi? Ayrıyeten aynı donanıma sahip olan kişiler yüksek ayarlarda 250-300 FPS alırken ben 190-250 Valorant'ta çok fazla dalgalanıyor FPS3-12100F.
Valorant ekran kartı ve işlemciyi tam anlamıyla kullanan bir oyun değil aldığınız değerler normal. Bende de aynı şekil oluyor.Dalgalanmada normal valorantla alakalı.
Valorant ekran kartı ve işlemciyi tam anlamıyla kullanan bir oyun değil aldığınız değerler normal. Bende de aynı şekil oluyor. Dalgalanmada normal Valorant'la alakalı.
Normal hocam o kadar kullanması. %80 %90 gibi kullanım değerleri zor görürsün bu oyunda ya da görmezsin. %50 60 civarlarında dolanıyor hep kullanımlar işlemcide ekran kartı tarafıda normal.