FPS anlamın'da zaten dediğim bir şey yok. F/P anlamında'da oldukça iyi ama yıl olmuş 2023 halen Battlefield serisi desteklenmiyor. Savaş oyunu dendiğin'de akla gelen ilk serilerden birisi. Dedim acaba güncellediler mi diye baktım şimdi bir şey göremedim yani hala desteklemiyor muhtemelen.
RX 6600 de Cort bu devirde artık. 1-2 kişi ezikledi diye A750 hakkında kötü imge oluştu forumda yoksa alakası yok. Güç tüketimi dışında rakiplerinden bariz bir dezavantajı yok.
Sizce şuan bu sistemi almalımıyım?Yoksa 2 hafta daha bekleyip indirimli bir 4060 mı?Alayım şuan bütçem 14.500 TL yaklaşık 2 hafta beklersem 20000 TL'ye kadar çıkacak? (konu açmak istemedim hazır burada sistem varken.)[şuan oynadığım oyunlar cs2 eu4 hoi4 vic3 gibi işlemci ağırlıklı ama grafiğininde olmasını istediğim oyunlar.]
Sizce şuan bu sistemi almalımıyım?Yoksa 2 hafta daha bekleyip indirimli bir 4060 mı?Alayım şuan bütçem 14.500 TL yaklaşık 2 hafta beklersem 20000 TL'ye kadar çıkacak? (konu açmak istemedim hazır burada sistem varken.)[şuan oynadığım oyunlar cs2 eu4 hoi4 vic3 gibi işlemci ağırlıklı ama grafiğininde olmasını istediğim oyunlar.]
7 Aydır a770 kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama bana göre tek eksisi boşta 40w güç tüketmesi. Her ay driver güncelleniyor, adamlar bu işe gerçekten kafa yoruyor. İlk aldığım zamanlar heves edip RDR2, Forza 5, Last of part v.s oyunları kurup oynadım ve bir sorun yaşamamıştım. Dediğim gibi çok fazla oyun oynamadığım için bu tür bir oyuncu kartı kullanmak tamamen israf en azından benim için. Canım sıkıldıkça hala CS 1.6 oynuyorum ki ona APU sistemler bile yetiyor.. Fazla oyun oynamayan biri olduğum için kartı satıp ya Apu bir CPU alacağım ya da daha düşük maliyetli bir ekran kartı alacağım. Kart gerçekten kaslı ama bana fazla.
Fiyatına nazaran kart gücü olarak çok iyi bir kart. Boşta çok güç tükettiği söylenmişte onu ayarlayarak 5-10Watt'lara kadar düşürebiliyorsunuz. Yazılım tarafı belki sorunlu olabilir fakat bunlar da zamanla düzelecek şeyler. Bu bütçede gayet alınabilir bir sistem.
11.500 TL'ye ne bekliyorsun diyorlar. Yahu yılların AMD'si bile driver konusunda sıkıntılar yaşıyor, hala oturtamamış bir şeyleri. İntel ucuz diye alıp kulanamamanın \ tam verim alamamanın bir anlamı var mı?