Elektronik i3-12100F ve Arc A750 8 GB'lı sistem 11.499 TL

Bu kartı aldım alalı bir kere bile yazılım sorunu yaşamadım. Ben mi şanslıydım yoksa millet mi uyduruyor anlamadım. Eğer imkanınız yetiyorsa düşünmeden bu sistemi alabilirsiniz.

Detroit düzeldi diye hatırlıyorum. Detroit deneyenler yazsın. Hala oyunu oynat mıyor mu?

Bu kartı aldım alalı bir kere bile yazılım sorunu yaşamadım. Ben mi şanslıydım yoksa millet mi uyduruyor anlamadım. Eğer imkanınız yetiyorsa düşünmeden bu sistemi alabilirsiniz.
Kullanmasalar bile kullanmış gibi yorum yapma genel forumda.

Kullanmasalar bile kullanmış gibi yorum yapma genel forumda.

Kullanan arkadaşlar konuya yorum atmış fakat şu bilmeden veya denemeden ya da en eski sürümlerini deneyip kartı satan kişilerin yorumları muhtemelen alacak kişileri ikileme sokuyor ve bu bayağı yaygın forumda nedense. Uzun zamandır bu kartlı sistemlere bakıyorum ve insanların yorumları ha bire gömmeye yönelik fakat kart yeni ne kadar çıkalı birkaç yıl olsa da hala Intel sürücülerini güncellemeye çalışıyor ve Reddit'te kullanan kişilerin yazdığı yorumlara göre daha stabil olduğuna karar verdim ve sipariş verdim. Geldiği zaman muhtemelen ekstra bir risk alıp Linux kuracağım cihaza ardından da kendi yorumlarımı iletirim alacak arkadaşlar da fikir sahibi olur.

Bende sipariş verdim sebebi şu; bu sistemi bana aldırtan sadece ekran kartı değil diğer bileşenlerinin de bir nevi iyi markalar olması oldu. Sıkıntı çıkan oyunlar var mı? İllaki vardır ama o oyunlarda kimsenin oynamadığı oyunlar güncelleme sonrası çok fazla düzelme olmuş görünüyor, ileride güncellemelerde illaki olacaktır. Bir yerde yazı görüyorlar sonra bir konuda görünce herkes uzman gibi yazıyor bu kart böyle öyle.

Sadece yazı olsa neyse kullanıp satan adam da böyle diyor. Kart daha tam gücüne ulaşmış değil ve her güncelleme geldiğinde daha da iyi oluyor. Kartın kas gücü gayet iyi ve bu güncellemeler de kas gücünü ortaya çıkartıyor zaten. Her ne kadar peak'ında olmasa bile kart şu an bence gayet ideal durumda.

peki saf güç olarak 4060 ile nasil bir fark var ?

YouTube videolarda garuda linux kuran var bu ekran kartına.

YouTube videolarda garuda linux kuran var bu ekran kartına.
Verdiğim sipariş pazartesiye kalmış kismetse ben de EndeavourOS kurarak ilk kez linux kullanacağım. Muhtemelen uzun süreli kullanımdan sonra forumda konusu da açarım. Reddit'te bu kartları kullanan kişilerin yorumlarına baktığım zaman hiçbir sorun yaşadıklarını duymadım. Ufak tefek belirli başlı oyunlarda sorun var fakat bunları da Intel hızlı bir şekilde çözüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…