i3-12100F ve GTX 1650S sisteme Kasa ve PSU önerisi

Bütçe
1500

Mr. Enver

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası
Merhaba, i3-12100F & GTX 1650S sistemime hava akışı iyi ve kötü gözükmeyen kasa tavsiyesi istiyorum. Kasanın yanında PSU da alacağım kaliteli F/P ürünlerden biri olursa sevinirim. Bütçem ikisi için toplam 1500. Gerekirse bütçeyi bir tık arttırabilirim.

Anakartım: H610M H

Bu kasayla önerilen PSU'yu alabilirsin.

Bütçe yetmiyorsa bu kasa da alınabilir:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasayla önerilen PSU'yu alabilirsin.

Bütçe yetmiyorsa bu kasa da alınabilir:
İkisinin arasındaki farkı bilmiyorum. Siz hangi kasayı önerirsiniz hocam? Bir de benim anakartım Micro-ATX. Bu yüzden uyumsuzluk çıkmaz mı?

İkisinin arasındaki farkı bilmiyorum. Siz hangi kasayı önerirsiniz hocam? Bir de benim anakartım Micro-ATX. Bu yüzden uyumsuzluk çıkmaz mı?

Maxima V12'yi öneririm hocam. Anakartınızla herhangi bir uyumsuzluk olmaz, uyumludur.

1663788410003.png

Merhaba, sistemime ne kadar PSU yeter bilmiyorum. İleride muhtemelen sadece RAM'e yükseltme yapacağım. Kaliteli sayılabilecek F/P PSU önerilerinizi bekliyorum. Bütçe ne kadar az olursa o kadar iyi olur.

Sistem: 1650 Super, i3-12100f, 1x8 GB RAM, 500 GB SSD, 500 GB HDD

Hocam PSU'ya ne kadar ayırabilirim bilmiyorum. Almam gereken 5 parça daha kaldı o yüzden ne kadar az para ayırabilirsem o kadar iyi olur benim için. Fakat az para alacağım diye kalitesiz bir şey de almak istemiyorum.

Zaten önermiştim ben size bütçeniz ne kadar?
O PSU'nun 80+ sertifikası yok diye almak istemedim hocam.

Hocam PSU'ya ne kadar ayırabilirim bilmiyorum. Almam gereken 5 parça daha kaldı o yüzden ne kadar az para ayırabilirsem o kadar iyi olur benim için. Fakat az para alacağım diye kalitesiz bir şey de almak istemiyorum.

Buna bakabilirsin:

Aradığınız bütçeye 80+ hayal biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı