Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.743 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #11 yusufOzy60 dedi: Bütçeyi zorlamak istemiyorum 16 yaparım RAM'i 16 bana da biraz yeterli geldi ekran kartına pek bütçe yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Daha üst model demedim hocam daha iyi soğtmalı model dedi. Windforce almayın. Sesi de az değil.
yusufOzy60 dedi: Bütçeyi zorlamak istemiyorum 16 yaparım RAM'i 16 bana da biraz yeterli geldi ekran kartına pek bütçe yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Daha üst model demedim hocam daha iyi soğtmalı model dedi. Windforce almayın. Sesi de az değil.
TalhaPro28 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #12 Alınır bence.
yusufOzy60 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 72 2 Ekim 2022 #13 Galaxes dedi: Daha üst model demedim hocam daha iyi soğtmalı model dedi. Windforce almayın. Sesi de az değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düşünürüm.
Galaxes dedi: Daha üst model demedim hocam daha iyi soğtmalı model dedi. Windforce almayın. Sesi de az değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düşünürüm.