i3 12100F ve RTX 360 sistem Photoshop CC 2023 kullanırken donuyor

Josren

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi, bilgisayarım Photoshop CC 2023 sürümünü kullanırken, özellikle arka planı tararken ya da seçerken 3-4 saniye bekletiyor. Sistem özelliklerim, 3200 MHz 16 GB çift modül RAM, i3 12100F ve RTX 3060 12 GB.

Yazınızda göremedim de sistem SSD üzerinde kurulu değil mi?

Düzen > Tercihler > Performans (Windows) veya Photoshop > Tercihler > Performans(Windows) seçeneklerini seçin ve Bellek Kullanımı kaydırma çubuğunu sola sürükleyin.

Düzen > Tercihler > Performans (Windows) veya Photoshop > Tercihler > Performans(Windows) seçeneklerini seçin ve Bellek Kullanımı kaydırma çubuğunu sola sürükleyin.
1686747880991.png

Mavi barı sola mı yoksa sağa mı çekeyim ?

Eki Görüntüle 1820680
Mavi barı sola mı yoksa sağa mı çekeyim ?
Bar zaten en fazlada. Sağa çek daha çekiliyorsa. PS sürümünlede alakalı olabilir. PS 23'e geçtim 2019 kullanıyordum daha hızlı şuan. Şunuda yap resim oluştururken format'ın piksel olduğuna dikkat et. Yanlışlıkla santimetre felan seçiliyor 1920 santim derken kasıyor bilgisayar.

Bar zaten en fazlada. Sağa çek daha çekiliyorsa. PS sürümünlede alakalı olabilir. PS 23'e geçtim 2019 kullanıyordum daha hızlı şuan.
Teşekkür ederim yardımların için bro, ben senelerce studyomda cs5 kullandığım için henüz daha alışamadım bu sürümüne. Çağ atlamış gibi oldum çok çok farkları var cs5 ile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı