sorasl Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 15 15 Kasım 2023 #1 Merhaba herkese. Bir arkadaşım İtopya'dan bu sistemi almak istiyor da sizce bu sistem iyi mi? Link aşağıda var şimdiden teşekkürler. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Merhaba herkese. Bir arkadaşım İtopya'dan bu sistemi almak istiyor da sizce bu sistem iyi mi? Link aşağıda var şimdiden teşekkürler. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 15 Kasım 2023 #2 Fena değil, alınır.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 15 Kasım 2023 #3 sorasl dedi: Merhaba herkese. Bir arkadaşım İtopya'dan bu sistemi almak istiyor da sizce bu sistem iyi mi? Link aşağıda var şimdiden teşekkürler. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... i3 13100f'e çekse daha iyi
sorasl dedi: Merhaba herkese. Bir arkadaşım İtopya'dan bu sistemi almak istiyor da sizce bu sistem iyi mi? Link aşağıda var şimdiden teşekkürler. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... i3 13100f'e çekse daha iyi
sorasl Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 15 15 Kasım 2023 #4 AhmetKonyaspor dedi: i3 13100F'e çekse daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçesini aşıyormuş hocam.
AhmetKonyaspor dedi: i3 13100F'e çekse daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçesini aşıyormuş hocam.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 15 Kasım 2023 #5 AhmetKonyaspor dedi: i3 13100f'e çekse daha iyi Genişletmek için tıkla... Orada düşünülecek o değil aslında. PSU isim olarak hiçbir tier listesine girememiş bir marka.
AhmetKonyaspor dedi: i3 13100f'e çekse daha iyi Genişletmek için tıkla... Orada düşünülecek o değil aslında. PSU isim olarak hiçbir tier listesine girememiş bir marka.
AyhanTheAlwaysJunior Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Şirket ne verirse. Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 17 Kasım 2023 #6 391065 dedi: Orada düşünülecek o değil aslında. PSU isim olarak hiçbir tier listesine girememiş bir marka. Genişletmek için tıkla... Çok riskli mi? Ben de bu kasayı aldım ancak yanmayız demi?
391065 dedi: Orada düşünülecek o değil aslında. PSU isim olarak hiçbir tier listesine girememiş bir marka. Genişletmek için tıkla... Çok riskli mi? Ben de bu kasayı aldım ancak yanmayız demi?
sorasl Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 15 17 Kasım 2023 #7 AyhanTheAlwaysJunior dedi: Çok riskli mi? Ben de bu kasayı aldım ancak yanmayız değil mi? Genişletmek için tıkla... 23K olmus sistem hocam
AyhanTheAlwaysJunior dedi: Çok riskli mi? Ben de bu kasayı aldım ancak yanmayız değil mi? Genişletmek için tıkla... 23K olmus sistem hocam
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 17 Kasım 2023 #8 AyhanTheAlwaysJunior dedi: Çok riskli mi? Ben de bu kasayı aldım ancak yanmayız demi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı bir marka. Üretici hakkında bir bilgi bile mevcut değil. İthalatçı bir firma var ülkemizde. Üretici kim bir bakın kasa ve PSU açıklamalarında.
AyhanTheAlwaysJunior dedi: Çok riskli mi? Ben de bu kasayı aldım ancak yanmayız demi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı bir marka. Üretici hakkında bir bilgi bile mevcut değil. İthalatçı bir firma var ülkemizde. Üretici kim bir bakın kasa ve PSU açıklamalarında.
AyhanTheAlwaysJunior Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Şirket ne verirse. Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 21 Kasım 2023 #9 sorasl dedi: 23K olmus sistem hocam Genişletmek için tıkla... Ben zaten 16 iken almıştım ^^