i3 12100F ve RX 6500 XT sistem alınır mı?

12100F + 6500 XT mantığında olmuş. SATA yerine M.2, H610M h yerine Prime H610?-e DDR4 alınabilir. 2 M.2 slotu çok iyi bir artı.

Hocam soyle nasıl 11 oldu ama dediginiz gibi kasa berbat Corsair'in hava akisi inşallah guzeldir bu arada. Anakarti D yaptim sanirim M-K’dan daha iyi

Hocam soyle nasıl 11 oldu ama dediginiz gibi kasa berbat Corsair'in hava akisi inşallah guzeldir bu arada.

Eki Görüntüle 1384247
İdare eder tip. Rehber: Kasa Tier List. Taksitle almayacaksanız teker teker sitelerden alıp kendiniz toplayın.
Pardon hocam gözden kaçmış insanlık hali. Gereksiz değil çünkü M.2 ile aldığın hızı 3 tane SSD ile bile alamazsın. Render gibi işlerle uğraşılmasa bile gerekli M.2 yeri.

Taksitle alamam hocam sitelerden olur herhalde bu tarz pc toplama sitelerinde faiz biniyor. Trendyol hepsiburada gibi sitelerde sanirim binmiyor

@messinicocugu hocam ile konuştuk konuyu sağ olsun gercekten her konuda cok yardimci oluyor <3
@maximilian borsodi ben bir sistem daha buldum oneri geldi bayagi iyi gibi 11.9K belki senin de isine gelir dolar da yukseliyor yaza sıkıntı olabilir

Benim de sabah o aklima geldi hocam RX 6650 XT geliyor RX 6600 dusebilir.

Bir de satıcılar LHR'dan bahane olarak NVIDIA kartların fiyatını yükseltti bu bu yüzden AMD ekran kartı daha çok hazır sistem görebiliriz.

Teşekkür ederim beni de düşündüğünüz için ama benim yazdan önce alma gibi bir durumum maalesef yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…