Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #11 polat.cbk dedi: RDR2'nin neyinde optimizasyon sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... Hile korumasından dolayi yüksek ayarlara çekince FPS düşüyor. Gereksiz 2-3 ayar düşürünce FPS tavan yapıyor. Garip bir optimizasyonu var.
polat.cbk dedi: RDR2'nin neyinde optimizasyon sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... Hile korumasından dolayi yüksek ayarlara çekince FPS düşüyor. Gereksiz 2-3 ayar düşürünce FPS tavan yapıyor. Garip bir optimizasyonu var.
O Olpynie Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #12 Jaewyn dedi: Hile korumasından dolayi yüksek ayarlara çekince FPS düşüyor. Gereksiz 2-3 ayar düşürünce FPS tavan yapıyor. Garip bir optimizasyonu var. Genişletmek için tıkla... Bütçe 11k
Jaewyn dedi: Hile korumasından dolayi yüksek ayarlara çekince FPS düşüyor. Gereksiz 2-3 ayar düşürünce FPS tavan yapıyor. Garip bir optimizasyonu var. Genişletmek için tıkla... Bütçe 11k
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 4 Ağustos 2022 #13 dostum ben sana ne diyorum sen bana nau nau diyorsun Olpynie dedi: Bence ince ayarları yüksek yapmassam rdr sorun yaratmaz Genişletmek için tıkla...
dostum ben sana ne diyorum sen bana nau nau diyorsun Olpynie dedi: Bence ince ayarları yüksek yapmassam rdr sorun yaratmaz Genişletmek için tıkla...
E Emre arl Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #14 Olpynie dedi: i3 12100F, RX 6500 XT sistem toplasam hem FPS hem grafik oyunlarını (Özellikle Bannerlord RDR 2 vs.) rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarında oyunlarda sıkıntı çıkabiliyor sağlıklı değil büyük ihtimalle hazır sistem bakıyorsunuz
Olpynie dedi: i3 12100F, RX 6500 XT sistem toplasam hem FPS hem grafik oyunlarını (Özellikle Bannerlord RDR 2 vs.) rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarında oyunlarda sıkıntı çıkabiliyor sağlıklı değil büyük ihtimalle hazır sistem bakıyorsunuz